reklama

Zakupowe szaleństwo

dziewczyny chciałabym Karolowi kupić taka kurtkę 3 w 1 - wiecie przeciwdeszczowa oddychająca z podpinanym polarem typu Campus, Alpinus ale gdzie szukać czegoś takiego w rozm 110-116??? może cos podpowiecie, na allegro znalazłam ze 2 ale kolory beznadziejne...w Tchibo były super ale się zgapiłam i same duże zostały...w sumie z Tchibo mi by najbardziej się widziały , muszę chyba do Kasi K się odezwać może coś poradzi :)

Baśka, a kiedy widziałaś te kurtki? Może da radę coś wykombinować :-)

reklama
Kasia ze 3-4 tyg temu były w wyprzedażach, nie pamiętam tylko co tam z rozmiarami było ale chyba jakoś jak się zorientowałąm to najmniejsze już były na 128...a myślę że na 116 mogłaby na KArola być bo juz pare rzeczy w tym rozmiarze ma - tylko rękawy się podwinie i heja...

Mam chec juz dzis pobiegac po sklepach..odbiore mloda i smigam...
szukam na allegro jakiegos fajnego pierscianka badz obraczki...ma byc duzy i blyszczacy:-D znbacie jakies fajne stronki z bizuteria?

Kasia ze 3-4 tyg temu były w wyprzedażach, nie pamiętam tylko co tam z rozmiarami było ale chyba jakoś jak się zorientowałąm to najmniejsze już były na 128...a myślę że na 116 mogłaby na KArola być bo juz pare rzeczy w tym rozmiarze ma - tylko rękawy się podwinie i heja...
Baśka, to jeśli najmniejszy rozmiar widziałaś 128, to nie było mniejszych takich kurtek. Zawsze jest tak, że są ubranka dla mniejszych dzieci w 3 rozmiarach- 86/92, 98/104 i 110/116, a potem zupełnie inne od 122/128 w górę.

No mialy byc szpilki a przytargalam trampki w kostke takie -czarno-fioletowe..:-D wogole zadowolona jestem bo weszlam do jednego sklepu i sie tam w sumie obkupilam-czarne spodnie-rurki,szary golf-taki fajnie zwijany,szerokie rekawy...jedna bluzke taka prosta w kolorze cappucino...komplet bielizny-tym razem wzielam sobie habrowa ;-) jedne takie hotpensy do spania...kolczyki-a mial byc piersionek:-D i torebke -kopertowke z weza:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry