reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Rusałko ja kiedyś malowałam dzieciom tzn wtedy Madzi ściany w pokoju w postaci bajkowe. Jak poszperam w zdjęciach to pokażę Wam jak kiedyś mój dziecięcy pokoik wyglądał

Mnie też nie.:-)

Pojechaliśmy dziś do Outletu po buty dla Marcina i wrcóiliśmy z... kurtką Campusa dla mnie i koszulka nocną. Niezłe zakupy. Dodam, ze kurtka kosztowała 129 zł i była przeceniona z 450 zł. Ale to była moja ulubiona forma kupowania: wchodze do sklepu, a tam fajna, tania kurtka jakiej potrzebuję w sam raz na mnie. :-)

Ostatnia edycja:
O takie zakupy to ja kocham...cos super i za male pieniadze :-)

Syla tez juz wiosna mi pachnie...u nas co raz mniej sniegu...ale niby ma jeszcze sypac i to ostro:crazy: przed wczoraj nawet bylo +9 stopni :-)

no to ja teraz a`propos zmiany mieszkania...jakies 2 tyg temu posprzeczalam sie leciutko z moim landlordem(wlascicielem mieszkania)generalnie o *******e..ale to nie ja jedna, choc ja pierwszy raz...i wczoraj przyszedl do nas..wreczyl nam list z wypowiedzniem umowy- powod jaki podal - 2 pokoje to za malo na dodatkowa osobe(czyli ze jestem w ciazy i max do rozwiazania mozemy mieszkac)...ze on postara nam sie wynajac wieksze, ale na chwile obecna sa zajete, czyli,z e on chce dla nas jak najlpeiej itd..w szoku ciezkim bylismy, bo mieszkamy tu 2 l...i tez troszke zainwestowalismy pieniedzy itd...on ma tu caly blok..i nasze mieszkanie i sasiadki za sciana sa najladniejsze bo to tzw. mieszkanie ogrodowe- z wyjsciem na ogord..i szczerze to mysle, ze to jest glowny powod- bo my jeszcze placimy tak jak podpisalismy umowe 2 l temu- a etraz to mieszkanie wynajmie zawieksze pieniadze...Fakt, ze male i myslelismy o zmianie...ale zawsze konczylo sie na gadaniu, bo tu mam przyjaciol..znajomych..i jakos tak przyzwyczailismy sie..szczegolnei ze jak u Ciebie Pati dodatkowy pokoj(gzdie my chcemy wracac za 2 l) to koszt rzedu ok 120-150 f.......Z poczatku bylam zla na niego, ale jak chwilke ochlonelam - i A mnie nastawil- to- faktycznie pokoj wiecej by sie przydal.....Juz mam kilka ofert na oku:)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry