Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
o rany jakie fajowe buty, żeście sobie kupiły. Jestem pod wrażeniem. Ciekawi mnie jak Wy w nich chodzicie.
A co do butów z rolkami świetne. Jak sobie Wojtuś daje na nich radę?
buty na rolkach - super, dajcie znac jak sie na nich jezdzi...
ja tez podziwiam za chodzenie na takich obcasach
ja sobie kupilam balerinki na wisne:granatowe i brazowe
Sylawia taki jak na zalaczonym obrazku... Mloda sama sobie wybrala i nie bylo sily by przekonac ja do innego...wolaal wyjsc z placzem ze sklepu i nie dostac zadnego jak jakis inny
Moje buty na obcasie sie super sprawdziły sa bardzo wygodne, ja ostatnio załapałam faze na zakup dodatków kupiłam pasek , okulary słoneczne, bransoletke i koraliki i na tym nie koniec
Wlasnie wczoraj dostalam ture kosmetykow,ktore zaginely mi w akcji ;-) Tym razem jestem zadowolona z kazdego produktu :-)
Wlasnie nalozylam sobie zel na paznokcie bo mam miekkie i lamliwe...Taki zestawik maly kupilam sobie z Sally Hansen... Jak na moje nerwy i cierpliwosc troche dlugo schnie...Np ale zobaczymy za chwile ;-)