reklama

Zakupowe szaleństwo

Pati fajna ta torebka co wstawiłaś, a to od jakiegoś projektanta?
Ja w torebkach mam pełen przekrój od małych takich tylko na portfel i szminkę poprzez duże jak to mój małż określa na spadochron;) Lubie na długich uszach bo sa wygodne na codzień
Dorcia mnie się podoba ta pierwsza ale widziałabym ją w np chabrowym kolorze.
Co do butów od kumpeli to są super itd tylko nie ma mojego rozmiaru;( ale styl jak najbardziej extra.

reklama
Syla torebka od Hermesa :-) czaje sie na pasek...ale kuzwa...tez ta cena :-D a torebka jedyne ok.8500euro ... ;-)
A torebki mam tez od malenkich po duze....
Ostatnio podobaja mi sie np.na impreze takie "kopertowki" w reke cos w stylu etui na okulary ;-)

Ale szczerze powiem ,ze roznica w cenie zaraz rowna sie roznicy w jakosci...torebki za sto,dwiescie szybko sie rozwala...a juz taka za 1000 zl.nie...a nie mowie juz o takich za 10tys. :-D Adama siostra ma caly zestaw L.Vuittona i niektore ma po kilka dobrych lat a nic sie z nimi nie dzieje...

eee no takie tam 8,5 tys tyle co na waciki hahahahaha

To już produkt luksusowy wiec tu nie dyskutuje się o cenie ;)

Czy ja się kiedys doczekam takich zakupów ze klupie wszystko dokładnie to co będę chciała?!?! bez patrzenia na cene?

reklama
Pati Dorka mam pytanie - "polskie" 26 (rozmiar obuwia) dla dzieci, to jakie byłyby z miary angielskiej (z Next'a np.) - 9?

eur 26 to uk 8,5 - 9

co do torebek ...to preferuje duze, np. ta druga ktora dalam czarna najbardziej mi sie podoba- na codzien...ale tez mam male czane do reki, zakwieszane na ramie, sportowe worki itd...torebki najczesciej dobieram do butow, badz paska...

tez lubie torebki z LV...sis ma torbe -lata z nia jako bagaz podrezny...uwliebiam ja i poluje na taka w rozsadnej cenie;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry