reklama

Zakupowe szaleństwo

Baska ja chcialam wlasnie taki stroj jak pokazujesz tylko czerwony...ale ta rozmiarowka poprostu mnie ostraszyla...tak jak i w tym rozowym co chcialam...pod biustem mam 80cm...i zawsze kupuje staniki 80B ale ten stroj zeby miseczka byla w miare to pod biustem mial 68-77...czy jakos tak...i balam sie ze bedzie dla mnie zha maly :/

reklama
b.ladny stroj..ale jakos w ciemni bym nie kupila...a nie mierzylam jeszcze tkiego fasonu...
teraz taka kicha pogoda, ze wierzyc sie nie chce, ze srodek lata;/..

dzis rejestr.mlodego- oficjalnie ma juz na imie GRACJAN;)..A. sciemnialam, ze dam inaczej:P
bo podobalo mi sie tez- Wiktor ..Hubert...ale to imiona dla kolejnych naszych dzieci:D
i wracajac do tematu watku...kupilam sobie dzis getry 2 pary jedne zwykla czarne, jedne takie prazkowane, odzywke do wlosow, i Duska kupila sobie slodycze i jakies gadzety-male zabawki;)...no i torebki na allegro...
Jak wyszlam z dziecmi o 10...wrocilamLEDWIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! po 15...zmontowalam obiad..juz po ..spie....wypruta!..odciagara-Gracek na cycku wisi;)

Stroje jeszcze nie doszly..a glupia pipa na moje juz dwa razy napisane pytanie prezz gg nie odpowiedziala...zobaczymy ile bede czekala...w srode juz pieniadze zeszly z konta...przesylka robiona z konta polskiegow iec powinno juz dawno byc...wiec najpozniej powinnam miec stroje w poniedzialek-max wtorek...

a i chyba kupie sobie takie zegarki :-D
ten pierwszy chce rozowy...a te nizej bialy i roz :-)

HIT! LATO 2010 ZEGAREK LED JELLY WYS. 0 ZŁ (1140246972) - Aukcje internetowe Allegro

Zegarek anion zdrowie jelly 16 kolorow WYS. 0ZŁ (1140246577) - Aukcje internetowe Allegro

te pierwsze sa ciekawsze...i jak znalazl dla alergika jakim jestem:-)
ostatni kupilaM sobie zegarek- posrebrz-pozlacany...taki zwykly,,,ale mocno sie blyszczy:D

Mnie sie tez podobają ale mój małż stwierdził ze wygladaja jak z odpustu:-) ale ten typ tak ma.

A jakies fajne bluzki gdzie kupie? Bo ja jak sie wybiore na zakupy to tylko jeansy i buty kupuję.

Syla smignij do Top secret jak masz gdzies w poblizu...teraz fajne przeceny maja...ja mam zamiar cos wyhaczyc jak bede w polsce :-)

A co do zegarwkow...no co sa troche odpustowe to fakt :-D ja bym chciala ten ostatni malutki miec oryginalny :-)

a wczoraj wchodzi moja sis i jej chlopak i zgadnijcie co maja na rekach?:D..te zegarki..male..on czarny, ona bialy:) na zywo...na rece wygladaja fajnie!!! .. tu dali za nie 10 f jeden..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry