reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
nie znam firmy...

a co do wybielacza...- ja bym sprobowala.., i nawet w pierwszej chwili sie napalilam..ale teraz karmie piersia, a tam napisane..niet;/..

ja najczesciej colgate... albo blenda-med... ale czy ja wiem czy one z wybielaczami:/
ten zel chyba sobie zamowie...ale co to za pojemnosc-2,5ml :/

Mnie dzis na zakupy naszlo...chcialam cos sobie kupic ale nie wiedzialam co :-D mialam ochote na jakas branzoletke... :-)
no i kupilam sobie taka ni to pomarancz ni czerwien...plus sobie okulary przeciwsloneczne i dla mlodej...dla mlodej boskie...takie muchy jak teraz sa na czasie w ramce rozowo-pomaranczowej :-) i kilka *******ek dla mlodej ;-) w sumie mialam ochote jeszcze do jednego centrum skoczyc bo tam wiekszy wybor w sklepach ale poszlysmy na lody potem na cole i frytki...i juz sie pozno zrobilo ;-)

My blend a med, ale nie wiem czy to coś daje... Dentystka mi kiedyś mówiła, że ona jakimś proszkiem szoruje - grosze kosztuje i faktycznie zęby ma śliczne bielusieńkie.

Kasia ksiązki nie kupiłam ale za to buty;)

Lolite Lempicka lubię bardzo mi podchodziły takie w fioletowej butelce jak byłam w ciązy;)
ma taki opis

Lolita Lempicka, to kobieca, zmysłowa kwiatowo-orientalna kompozycja. Imponuje swoim pięknym flakonem w kształcie jabłka. Zapach jest tajemniczy, intrygujący, romantyczny, ciepły, namiętny, kuszący pełen pożądania i kobiecości.

Woda perfumowana EDP Spray Lolita 100ml/3.3oz

takie miałam

ja mam lolite pierwsze jej jabluszko :) fajny zapach, ale dosc mocny! drugi raz nie kupie, bo jak dla mnie jest z amocny, ale jest typowy. ja raz powachasz i pozniej gdzies poczujesz to wiesz, ze to ten :) a moja ciocia od 6 lat nie zmienia tylko jedno jablko po drugim :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry