reklama

Zakupowe szaleństwo

ooo super Pati!
ja dzis zabralam (lamie tu prawo:O..haha- bo po cc przez 6 tyg nie wolno siadac za kolko- jakby tfu tfu ktos nawet we mnie wjechal- ja mam przechlapane;/..ale musialam...bo bardzo chcialam juz pojechac do takiego centrum handlowego..no i...dupcia mi sie zakupy srednio udaly- tzn kupilam Klaudii 2 spodniczki i tunike aaa i lalke, a Gracjanowi 2 pary spodni, koszule, bezrekawnik i bluzeczke

sobie 3 kg pomidorow:D..takich winnych..kisciowych...lecialam z jezorem na wierzchu, by juz teraz je zjeeesc;P- oczywiscie wszystkich nie zjadlam:P:D
a wczoraj kupilam sobie zwykle czarne legginsy;)

reklama
nalaltalam sie wczoraj - dzisiaj po sklepach i kiszka- sobie kupilam witaminy, odzywke do wlosow, balsam do ciala, dzieciom witaminy, Klaudii sukienke i bluzeczke, a dzis- parasolke dunlop i okulary przeciwsloneczne-dunlop...Jutro jade po buty;)..bo za tym glownie chodze..jebki pala mi sie na nogach..dzis wywalilam 3 pary...jedne starte, drugie brudne, a trzecie smierdzialy:D- bo spadl deszcz zmokly-przemokly i fuj:D...do kosza;)

czy ja kupie sobie dzis w koncu buty?:>///...bo i kosmetyki potrzebuje...a mam voucher jak wydam 10 f 5 f mam znizki...i takie dwa bileciki dostalam:P...wiec jak wydam 20 f to zaplace tylko 10:D...to z telefonu...wogole to dostalam wiele kuponow dla malego....ale w najdrozszych sklepach w Man...i co mi po takim 5% off:D..
a w czwartek A obiecal mi, ze pojedziemy razem ..cos sobie mam wybrac(za ur. cudownych dzieciaczkow)- choc szczerze przyznam...ze (moze to hormony?) liczylam,z e zrobi mi niespodzianke...(dostalam - piekna orchidee, no..ale...i wczoraj jak sie tak rozdzielilismy to myslalam- pewnie cos mi kupi!!!! dupa;/..a on- a pozniej nie bedziesz zadowolona np. z perfum - wole jak sobie sama wybierzesz...itd..no, a ja wole nawet paskudnego smierdzucha, ale by sam kupil!..a on to jak 2-3 razy kupil cos i nie trafil...to juz nie chce wcale...no chybam, ze chodzi o buty lub jakis sprzet;/...np. ostatnio 2 dni temu kupil mi buty...nike sportowe na wypasie...no..po co mi jakies z systemem bla bla bla..pojda na allegro:D..nie potrzebuje kolejnej pary nbutow sportowych...gdzie ja i sportowe- to odswietnie:P

A Ty mu cos kupilas za zmajstrowanie tak cudownych dzieciaczkow? ;-)

Moj mi nic dawno nie kupil-zgred jeden!!!
Sama sobie teraz kupuje za moje zarobione...i mam wysrane na wszystkich :P

Ja wczoraj pojechalam po zakupy...glodna bylam...i odstalam atak na papryczki ostre nadziewane feta...jezuu nie pytajcie jak ja to jadlam...jak tylko wyszlam ze sklepu na parking podziemny to zaraz tam otworzylam sloik i 5szt.paluchami zjadlam :-D w domu nie zdazylam nawet butow sciagnac a mialam dokonczony sloik :-D ajjj jakie to dobre bylo... :-D

Pati no jak smak to smak ja ostatnio jak po sklepie chodziłam to zjadłam cała paczke moreli i do kasy posżło samo pudelko:-)
A moje ostatnie zakupy to 4 kg trawy, rollerboarder , grabie Fiskars i takie tam inne

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry