reklama

Zakupowe szaleństwo

hehe;)
...a ja zas po calym dniu w centrum handlowym (A.cierpliwie mi towarzyszyl;)..ba! cala familia:D...kupilam 2 tusze do rzes, lakier do wlosow, zele pod prysznic i pampesy;/..A sobie bluze..mac! - a butow namierzylam sie i dupa...jakas porazka ? czy ja po porodzie taka wybredna sie zrobilam?:O...dawno takiej"suszy" zakupowej nie mialam;/,,,totalny brak zdecydowania...Jutro znowu jaaade:D..w inna czesc Manu:P

reklama
Przyszly dzis stroje!!! Nie polecam sprzedawcy..stroj w paterke okay...ladnie lezy...chodz majdy mogly byc wieksze... :/ ale czerwony-rozpruty po jednej stronie ze 2ta kokarda" co z przodu wisi po jednym boku...rozprute calkowicie...do tego ze stanika wychodza druty...i skasowala mnie na paczke 25zl.a znaczki wykazuja sume 15,30...wiec suka jedna w CH...mnie zrobila!!!

My chyba bedziemy zmieniac auto powoli...bo Adam ostatnio duzo w polske jezdzi i handluje i chce miec kombi...i bedzie kombi-ford mondeo...ten najnowszy model...jest warunek...ma byc bialy,z ciemnymi szybami i ciemnymi alusami ;-) to sie zgodze...;-):-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry