reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Ta ale takie A8 z przebiegiem 20-30tys.km. kosztuje ok.50tysiecy euro...minimum...
a jaki Wy macie rocznik? to jest ten najnowszy model czy jeszcze te wczesniejsze?
No ja tez kombi nie lubie...ale zenic sie nie bedziemy...u nas max rok fura stoi :-D

to ten sam co kiedys po wypadku wstawialas? ma ten duzy grill z przodu jak nasza A6 czy ten taki "skladany"?
No i powiem ci szczerze takie audi to chlonie kasy...glupia zmiana klockow i tarcz 500euro... no i chleje jak glupi...na miescie 14 litrow...

mi sie Pati furka podoba- i ja kmbi lubie-doceniam-szczegolnie teraz- wogole lubie duze auta...
Syla- naprostuj kobite:D

a ja dzis happy:P- 3 pary butow- w koncu takie jak chcialam - 2pary z new look-a i jedna z clarksa:D - w promocji 50% off

aaa wczoraj obkupilam sie w superdrugsie - tam, gdzie niby mialam miec te off- taa..nakupowalam A wyslalam z kuponami do kasy..wraca - cena normalna bez tych 10funtow mniej i pytam o co chodzi?:/...a on...no dostalismy znizke 10 f na produkty z superdruga- leeee to kiszkowate tzn. takie najtansze firmowe rzeczy...;/..na sile wzielam jakies pierdowly -chemie, podpaski, wacik...na swoje wyszli;/...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry