reklama

Zakupowe szaleństwo

Natalia moj mani na sweterki nie ma:-) nosi sie zazwyczaj bardziej sportowo...ale wpadlam do top secret i on poszedl w swoj dzial ja w swoj...no i jak zaczal przymierzac to mial za maly sweter jeden i poszlam po wiekszy..ale zaczelam buszowac miedzy wieszakami i zacvzely mi wpadac rozne rzeczy w lapska...i tak to tym sposobem 4 sweterki ja mu wybralam...i najlepsze bylo to ze one tak ze 130zl. na 39,90 :-) wiec jak macie to secret to pedzcie bo fajowe przeceny...np.jeden sweter taki grubszy na guziki z kapturem bardzo mi sie spodobal :-) tu taki ok.80-100 euro kosztuje...
Wszystkich nie ma na online shop ale np.kupil ten : TOP SECRET taki tylko ze czarny TOP SECRET takie polo TOP SECRET

reklama
pati... doopa, nie ma tu top secret :(
ale chyba jak by byl to i ak bym nie poszlo, bo by mi znowu nowe swetry przytargal, tak moze troche czasu minie nim szafa znow sie zapcha ;)
ale przeceny kurde super, 40 zeta za sweter...

pati, czytalas o mojej tesciowce? dziwne co? PAMIETNY DZIEN :) musze zapisac date, jestem pewna ze za kilka dni lub tygodni jakies szydlo z worka wyjdzie i zrozumiem :)

no czytalam...moze tesciowej "zwieracze"na prezenty puscily :-D
Ciesz sie kobito :-)

A top secret bardzooo lubie...obkupilam sie ostatnio jak bylam na 10 dni w pl. niezla sumke tam zostawilam :-D ale tez niezle przeceny byly na niektore rzeczy... np.kupilam tam dwie fajne bluzki za 14,90sztuka :-)

Aha a moja "prace"zaczelam jakies kilka tyg.temu :-) powiem ci ze fajnie...dziadek winem poczestuje...babcia szampanem :-D a to jakis puder dostalam od niej,latarenke na balkon na swiece...szlafrok...bo dla niej za maly...itp :-)

reklama
A ja jeszcze dodam ze oni tez fajne te rzeczy gatunkowo maja...bo mam np.bluzki i pralam je bardzo czesto i ani koloru nie stracily ani nic z fasonem sie nie stalo..
No i jak tak na ich stronke wchodze to az glupieje bo i to bym chciala i to...na szczescie jak jestem w sklepach to wszystkiego nie maja co w necie widzialam bo plajte bym poszla :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry