reklama

Zakupowe szaleństwo

Pati no ja bede kupowac po nowym roku wiec tez szukam moje typy to :
Nr 1 Audi A3 auto ładnie wyposażone, bez trzeszczących plastików jak np w Yaris która jest wg mnie obleśna, audi jest dość szybkie, zwrotne, częsci w razie co są tanie, mnie interesuje wersja z full opcją na automacie;)
drugi typ to alfa romeo 147 stosunkowo niedroga , ladna, funkcjonalna, itp JAk bedziesz jeżdzić po niemieckich drogach to raczej nie awaryjna.
ewentualnie jeszcze honda Civic ale podoba mi sie najmniej.

Kazdy tez szuka czego innego w samochodzie, dla mnie musi miec w środku skórzaną tapicerkę;), podgrzewane fotele, automat, naped na przód bo jeżdzę dużo poza miastem a teren mam górzysty, najlepiej 4 na 4 (ma audi a3), nie wspomne o klimie, elektrycznych lusterkach abs, esp, no i jeszcze miło by było jakby miał czujniki parkowania bo jak sie parkuje w centrum to są przydatne, aaaa i jeszcze dobry sprzęt audio, taki ma np alfa 147 w fabrycznie, i samochód ma byc na benzynie!!!! diesel odpada.

reklama
Sylwia i tego wszystkiego oczekujesz po samochodzie, żeby jeździc po mieście? Wow, ale wymagania!
No i kupa kasy potrzebna...
I te co wymieniłaś, to raczej średnie a nie małe ;-) A mi po mieście potrzeba małego "pierdzioszka", żebym wszędzie zaparkowała.
No ale tak jak piszesz, każdy zadowoli sie czymś innym ;-)

Ostatnia edycja:
a ja wczoraj kupilam sobie i dzieciom troche ciuszkow(bo w tyg.robilam porzadki i zwolnilam troche miejsca;)..sobie katane jeans fcuk, i dwie tuniczki, Klaudii tez katane jeans, kurtke przeciwdeszc zowa, Gracjanowi 2 pary ogrodniczkow jeans...aaa i dostalam od meza:P masazer antycellulit;)

pati spotkalam zaparkowany wczoraj w parku mini cooper, zakodowalam nazwe "cooper" i juz mialam ci pisac, a tu widze, ze ty wywiedziana bardziej niz ustawa przewiduje! specu! ale ze tyle takie bajerowe cacko kosztuje, to nie wiedzialam, nawet nie wiem czy jets dobrej jakosci ( bo sie wogole nie znam), widzialam tylko, ze sporo takich po miescie smiga i glownie babki nimi kieruja :)

rusia : napisz za jakis czas jak sie masazer spisuje, to moze tez zakupie, bo jak mi po ciazy wylazl cellulit tak siedzi i nawet nie licze, ze sobie pojdzie sam hehe

a ja wczoraj (po raz kolejny zlamalam kosmetykowe postanowienie) i kupilam sobie dwa balsamy z Occitane de Provence: moj ulubiony miodowy i zwykly nawilzajacy z maslem karite, do tego pianke to mycia twarzy i mini odyzwke do wlosow, ktorej jeszcze do tej pory nie testowalam. a z promoda : sweterek cienki, legginsy z wywinieta koncowka na nogawce i z guziczkiem :) i cienkie zwiewne jeansy. Tylko, ze moj F. dzisny skwitowal ze forma za bardzo "noga slonia" hehehe ale ja je tam lubie :)

a i jeszcze zapomnialam co do occitane : zestaw krem do rak i stop, ale jeszcze nawet ich nie odpakowalam, a stopy by sie naprawde nie pogniewaly jakby juz je nim potraktowala :)

Ostatnia edycja:
Syla chyba 30 tysiecy troche malo jak na Twoje wymagania ;) no chyba ze euro to okay ;) za 30 tysiecy to ewentualnie szmata przelatana...i to model przedostatni...w miare okay...na takim wypasie tu zaczyna sie od 15 tysiecy euro...

Natalia ja uwielbiam samochody...moglabym prowadzic swoj autohandel :-D

reklama
no coz pewnie na klientow bym nie nazekala :-D:-D hahahahhahahaha brudasow jak psow bym miala pewnie w kolo siebie...ale to ciezki chleb...ciagle w trasie,szukac,kupowac,handlowac...musislabym po roznych krajach jezdzic i miec dobrych wspolpracownikow...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry