reklama

Zakupowe szaleństwo

pati: mowisz ciesz sie, ale to niemozliwe hahaha jak po tylu latach suszy takie cos sie zaczyna dziac, to czlowiek nic tylko weszy nosem, gdzie podstep
czekam na jakas reakcje-klasyka, w stylu nierownego podzialu akcji, sprzerdazy itp
na rzecz biednej siostry studentki ;) kilka razy juz sie sprawdzilo :)

a praca ! sympatycznie, ja tam lubie dziadkow, kiedys bylam wolontariuszka w asocjacji, robilismy dziadkom animacje w czasie wakacji, jezu jakie rzeczy sie dzialy... z jedna babcia chodzilam co tydzien n atarg wybierac jej stringi (miala 90 lat skonczone)

a na twoim miejscu to bym kiedys zabrala ze soba mala, najlepiej przzed gwiazdka lub urodzinmai hahahahhahahaa :)

reklama
Wczoraj był dalszy ciąg poszukiwań koszuli- no i dupa, ale jeszcze się nie poddaję, dziś jak się uda do kolejnego sklepu wstąpię :-D wróciłam z inną koszulą, paskiem, i dwiema bransoletkami :-D

Dziewczyny powiedzcie mi jaki z malych samochodow moglabym sobie kupic...szukamy cos dla mnie pwoli...ale na poczatek nie chcemy tez za duzo wydac..no i zeby tez nie placic duzych ubezpieczen itd...ma malo palic bo ja tylko po miesice smigam,no i z parkowaniem chce miec wreszcie wiecej luzu bo nie zawsze ta nasza krowa moge jakas luke znalec... patrzylam np.na sparta lub audi...tylko ze np.smart taki plastikowy w srodku...te zegary takie dziwne... i tak sobie myslalam ze moze Audi A2
auto ma byc tak do 5-6tys.euro.. Pkw-Inserat: Detailansicht
Pkw-Inserat: Detailansicht

Pati, nie znam sie na samochodach, ale jakbym miała kupowac samochód dla siebie, to byłaby to Toyota Yaris - znam kilka dziewczyn, któą nią jeździ i s strasznie zadowolone

pati ja sie nie znam, jedyne dwa male co znam... to smart i yaris :) hahaha wiec sie nie wyrozniam, jeszcze po ulicy jezdza jakies fajne takie male stylowo na sportowo-starodwane MINI, ale nawet nie wiem jaka to marka glowna...

Nataloa Mini cooper-ale to juz cena wyskokowa-ok 15-20tysiecy euro ;-)
Moze jeszcze BMW 1 dostane...bo A 3 juz mi sie opatrzal... no ale ten samochod to tak w troche bardziej odleglej przyszlosci...bo najpierw urlop...wiec moze na urodziny wstyczniu ;)

reklama
Pati to masz jeszcze duuużo czasu ;) myślę że jak pooglądasz autka i z zewnątrz i w środku to znajdziesz takie które się do ciebie uśmiechnie i to będzie to.
Mi z małych aut bardzo dużo się podoba, za to z dużych już nie bardzo, sharan był moim wymarzonym autem i teraz mamy zgrzyt co kupić, G chce oktawię, mi się podoba ewentualnie hyundai trajet. Ostatecznie i tak G zdecyduje co kupimy, ja mam jeden warunek - ma być srebrny ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry