reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
a ja dzisiaj poszalałam 3 pary butów w smyku dla Otylki, takie przeceny, że ciężko było się oprzec...2 pary adidasków ( jasne i ciemne) i sandałki:)

a ja jadac za prezentem dla Zuzi kupilam sobie taka czarna narzutke na te moje tuniczki:P i Dusi spodenkikrotkie na WF:P
Zuzia dostala od nas 2 pary butow hello kity i takie zielone zabki:)

Mamoot cenowo myśle ze naprawde warto adidaski 30-35, sandałki 35..w ubiegłym roku za kazda parę dawałam po 100 a teraz 3 pary w tej cenie

Ja to chcę w tym roku kupić Wojtkowi jakies adidasy, czy tenisówki sznurowane. Bo jak wszystko będzie na rzepy, to jak on ma sie nauczyć wiązania sznurowadeł. :-)

my mamy już tenisówki na sznurowanie:) właśnie ze smyka (ale to wcześniejszy zakup)...a że zapisałam Otylke na taniec i zobaczyła, na zdjęciach, że tam właśnie dziewczynki w takich butach chodzą to będzie motywacja do nauki...mam przynajmniej taką nadzieję

reklama
Fusik bedziesz zarzucala na plecy-wtedy latwiej sie nosi ;-) :-D

A co do tego swetra-to mozna nosic ala "frak" albo ma taki bajer ze sie go tam tak podczepia i ma calkiem inny fason;-) ja powoli teraz bede rozgladac sie za wiiosennymi butami...dla siebie i mlodej...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry