reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Pati powodzenia!
naklikalam tyle, ze juz mi sie ponownienie chce- Gracus skasowal mi wiadomosc!!!!!!

w skrocie ja wczoraj z kumpela bylam- mialy byc szybkie zakupy ...ale bylo milo i zeszlo do poludnia:P
kupilam Klaudii nowy lunch bag- dzis wszystkim w przedszkolu sie chwalila, Gracusiowi buty czapke i szalik , rekawiczki...(na zamknietym obcykalam) sobie tylko blyszczyk, A. koszulke, na prezent tez kopszulke ben sherman i jeszcze dzis musze cos dokupic(mysle o bukiecie kwiatow, albo czegos do domu...moze taki ozdobny koszyczek z kwaitami, bo niedawno odswiezali mieszkanie..no i Duska chce wujkowi dac kwaity;) sama zawsze od wujkow dostaje symboliczna rozyczke..;)
reszte to spozywka i chemia...jakis ozdobki do wlosow..nie pamietam co jeszcze aaa 3 reklamowki slodyczy:PPPPPPPPPPPPP

a ja mam ladnie,modnie i wygodnie :-D

zaraz smigam na zakupy :))) nowym samochodem-ale neistety tylko weekendowym... Adam zrobil mi niespodzianke i wynajal mi forda kuge :-) jezdzi sie super...juz mialam jazde probna... a wynajal bo jade do kumpeli na noc a on zabiera audika i musialabym autobusem jezdzic i chcial zebym miala tez troche frajdy :))

Mamootku, wiedziałam, że napiszesz to co napiszesz. No może nie wiedziałam, ale przypuszczałam;-)
Pati, nieźle! Mówisz, że fajnie się jeździ? Słyszałam, że taki pancerne auto

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry