Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
:-)
kasiu u nas jest centrum handlowe PORT ŁÓDŹ :-) taki skrót myslowy i uzyłam jedynie słowa Port :-) przepraszam czasami człowiek się nie zastanowi .... tak jak z tymi anglikami :-)
no jedz jedz Fusik i korzystaj!!!
chociaz ja to taka jestem, ze jak nie mam potrzeby to tak jak teraz dostalam extra kase bym sobie poszalala...ale no proza zycia mnie dopadla...i jakos mi sie rozchodza te pieniadze na *******ki dla dzieci...cos do domu...e
jutro moze wezme samochod i pojade na jakies zakupy.....
a ja wlasnie dzis spotkanie w centrum handlowym z kolezankami takie nakawe, no i zakupy'przy okazji' musialam anulowac
maly podupada, wykluwa mu sie jakies paskudztwo, boje sie czy nie zapalenie krtani albo cos z oskrzelami? bo kaszle jak 100 letni dziadek...
az mnie przeszywa!
ale za to wczoraj kupilam nowe cudo : maseczke nawilzajaca guerlain
mam nadzieje ze cholerstwo zadziala dokladnie tak jak to opisali na pudelku albo pojde im to oddam !
Rusia, ale Ty co chwilę cos kupujesz! :-)
Oj, mnie szwędanie po sklepach nic a nic nie relaksuje. Zdecydowanie wolę siedzieć na kawusi a nie "grzebać w szmatach"