reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
pati nie pomoglas mi
domyslam sie tylko ze to zaden zaszczyt bo blachara to fonetycznie nieciekawie brzmi :)
to moze ktos oswieci konkretnie? :) bo teraz to juz serio jestem ciekawa! Hahahahahah

laski-puste, lecace na kase, "pachnace" tandeta,...:)))))))

my wczoraj A, ja z dziecmi- czyli cala rodzina jak wypiuscilismy sie na zakupy o 13-wrocilismy o 17.30- jak juz sklepy nam zamykali przed nosami...a kupilismy jeden wielki kij:DDDD tzn Dusce adidasy takie za kostke, stroj na czwartek- wrozki, ja sobie pasek(za duzy!!!! i jestem zla!, bo wyrzucilam paragon, zwykla czarna bluzke, spinki, ..i spiwor(bo byl w promocji:P ..reszta spozywka, chemia i pampersy:P- pierwszy raz pampers active fit ...bo z innych wszystko wylatywalo:P

Kasia -galerianka to jest to :-D "pokaz pipe dam ci ciacho...kup mi jeansy zrobie ci loda :-D

Ja dzis kupilam sobie dwie branzoletki...takie kulki w bialo czerowne paski i w bialo niebieskie...plus granatowa tunike-taka bardziej sportowa...mlodej plecak.figurki myszki i blok... ;) o i kupilam te dwie pary body wyszczuplajacych...wydaje mi sie ze beda nawet okay...jak nie to oddam...

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
nadrabiam dzis tu edukacje Hahahahahaha :)

pati wbilam w gogole "galerianka" i wyszedl mi polski slownik mowy potocznej
jezu to istnieje jako fenomen spoleczny!
myslalam z etak ty sobie strzelilas haslem po prostu :)
hahahaha
ide poczytac !!! :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry