reklama

Zakupowe szaleństwo

ja wczoraj poszalalam tez sobie...ale niestety nic z przeceny :(
zakupilam komplet bielizny...do spania takie majtki bokserkowate z drobnych falbanek-sexy :),dwa tusze do rzes bo sie zdecydowac nie mopglam :-D lakier do paznokcie...i jeszcze takie kurde nie wiem jak to sie nazywa po polsku :-D bez guzikow...zaklada sie na bluzke...jako nakrycie wierzchnie :-D takie luzniejsze... w czarnym kolorze...pedzle do makijazu..wreszcie zakupilam :))) no i jakies tam inne kosmetyki i przybory mniej interesujace ;) o jeszcze z mloda po pierscionku sobie walnelysmy :)))

reklama
a ja szukam białego biustonosza a zawsze i tak kupuje czarny;) bo kurna biale jakos mnie nie wolaja z wieszaka;) Obkupiłam Wojtka w dresy, pidzamy bluzki i bluzy cala kolekcja została do zakupienia bielizna

Syla ja mialam tez bialy wczoraj kupioc...ale cjcialam taki gladki...i wyobraz sobie ze nie dostalam :-D ale zapomialam wdepnac do H&M... no ale wczoraj to tak na szybkiego bylo... bielizne kupilam taka cos pomaranc-losos bardziej zarowiasty ;)

ja większośc czarnych i brązowych, biały jeden do pracy :-) ale ja na razie w nowym rozmiarze 2 czarne.. a bluzki białe więc będzie wesoło :-)

reklama
nie uzywam podkladow ;)

ja lube kolory ostatnio...ale tez kupuje czarne rzeczy,brazy... kiedys mialam 70% tylko czerni w szafie... teraz lubie kolory...swiat zaraz lepiej wyglada ;) zbyt duzo ludzi jest takich szarych...to mnie przytlacza :-D szczegolnie zima tak jest..dlatego lubilam ubrac od czasu do czasu moje pink spodnie :)))))))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry