• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
pati jutro zerkne na kielichy muli mi net
ja tez sie obkupilam po poworcie od lekarza tradycyjnie, w dalszym ciagu unisexy w h&M ;)
no i dla poldusia tez kilka rzeczy w H&M

a na usg ... wszystko dobrze :)))))))))))))))))) z szyjka tez wiec nie ma zadnego problemu technicznego :)))
po prostu mam uwazac na przesilenia no i wrazie co nie czekac, brac nospe

zagladne jutro :)
z tej radosci ze wszystko ok sobie zaszalalam, poszlismy do knajpki na zarcie i wzielam DESER przez parenascie minut nie myslac o moim poziomie cukru !!! a co tam raz nie zawsze i poki co nie mam EWIDENTNIE zdeklarowanej cukrzycy ciazowej, tylko tak na granicy ;)
no i raz nie zawsze :)
to sie usprawiedliwilam - hehehehehehe

kolorowych !

pati : ochlonelas po stracie posta ???? :)
to gadaj co tam ostatnio wyrwalas na zakupach !!!!!!

Ja przed przyjazdemt tu napadlam na H&M: sobie wzielam t shirt w pasy siwy jasny siwy cielny granat i wsciekly roz, sweter-kape bezowy, sukienko-tunike z wloczki granatowa - w sam raz nabrzuch i legginsy ;) a F. 2 tshirty i szalik "wiosenno - jesienny"
a wczoraj kupilam BIO balsam do ciala z maslem karité, odzywke do wlosow Frank provost, bejbikowi sweter + skarpetki tematycznie marinero : bialo granatowe paski :) poldusiowi podkoszulek na przyszly rok bo byl przeceniony, ludzika na motorze z Playmobila i kolo do wody w ksztalcie hipopotamka, boba na glowe tez na przyszly rok ( mega przecena!!!!! wzielam 2 takie same dla kuzynow blizniakow, z t shirtami na 4 lata co wzielam ostatnio bedzie w sam raz prezent na zajaczka jak pojade do PL)

dzis robie napad na sklep z uzywanymi zabawkami i ksiazkami - maja dostawe!!

kasia : dzieki! teraz nastepna wizyta 24.08 Oby bylo dobrze!!!! :)

No w pokoju malego to czasem jest problem zeby postawic noge... hihihihihi Ale mam dosc pojemny mebelek choc niepraktyczny ( kurz, niezamylkane polki, same kwadraty otwarte na pudelka lub luzno do polozenia) i w nim + kosz na zabawki sie da rade wszystko ogarnac.
No i na wieksze rzeczy , takie rzadko uzywane, wymienne, tak jak pisalam zapozyczam metry kwadratowe u tesciow... ;)

dziewczyny zasapie sie .. jak goraco.... nie na mnie lato a juz na pewno nie w ciazy... byle do pazdziernika!

grubasny sweter z kapturem i futerkiem podszyte : kapture rekawy Zara, sweter w jesiennych kollorach pasy : bez brazy rozne i corail naf naf, butki plaskie nude w szpic andré, naramki zwykle esprit :) i 30ml My Insolence Guerlain :)))))))))))))))))))))

a mlodemu ostatnio w zabawkowym uzywanym ksiazki i gry
od babci dzis ksiazeczke i miecz z wycieczki do carcasonne drewniany vilac, os szwagierki tematycznie : lego zamek smok rycerze ito :)

zachorowalam na swetry w pasy w jesienne kolory, jeden byl super w kookai brazy bezepasy jak ten moj ale przelamane pasem ostrego pomaranczu!!! zakochalam sie ale cudo 90 euro!!! powstrzymalam sie, bede na niego polowac na przyszlych przecenachw styczniu :) kocham takie kolory, moda moda ja takie moge nosic caly rok :)))))

i na web zamowilam sweterek uwaga uwaga : przeceniony na 12 euro a cena wyjsciowa... 129!!! i dla poldka sandalki na przyszly rok puma, za 10 euro :) z 35 takie zakupy to lubie :)
szkoda tylko ze dzis mi sie wszystko z nowej kolekcji podbalo, co co juz traci jesienia i chandra :) ale temu sweterkowi kookai nie odpuszcze!!!!! poczekam i znajde! hyhy

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry