reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Wczoraj pokjechalam obejzec kanape ktora wyczailam w reklamie ktora podsylaja do domu ale za chiny nie znalazlam jej...mieli juz nowe katalogi w sklepie i nawet nie moglam wytlumaczyc o co mi biega bo sklep 4 puietra w tym prawie dwa asame kanapy...Wiec wropcilam do domu i przelecialam neta i jest...dzwonilismy do sklepow ale ciezko sie dodzwonnic!!!! W koncu stwierdzilam ze chce tylko nowa kanape bez stolu i krzesel... tak bedzie najlatwiej :-D Jezuu Ile ja juz szukam tej jeb**nej kanapy!!!!!!:wściekła/y:

Dobrze, dobrze, że wybredna. Kanapa musi być ładna :-)

Ja naszywam łaty owalne. Próbowałam kiedyś takie gotowce w pasmanteriach, ale do kitu, szybko odpadały. Teraz mam chyba z 6 par spodnido połatania. Bo nawet jesli Wojtek z czegoś wyrósł, to bedą na Stasia.

ja w sumie mało mam przetartych , raczej te szkolne ma trochę jaśniejsze na kolanach ale to są materiałowe spodnie wiec jak się przetrą to trzeba nowe kupić a w domku jakoś nie zdąża mu się przecierać

good luck Pati!
a ja kupilam sobie dzis plaszczyk na wiosne:-)nieplanowany zakup...pojechalam po jakas bluzke, rajstopy ...cos na wieczor..nic ciekawego nie wypatrzylam..tylko plaszczyk

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry