reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
A oto co dzis kupilysmy:-)
Ale niestety na fotkach nie te kolory...:no: :eek:
Rajstopek i skarpetek nie wklejam ;-)

Zaczynam od pizamek..kupilam juz takie normalne...Bo pajace to sie szybkoooo male robia...Akurat trafilam na fajna przecene wiec wzielam trzy szt.Spodnie od nich juz w szafie schowane...
P1010099.JPG

a to bluza polarowa...tez taniocha :-D
P1010088_1.JPG

a to koszula-ogolnie mozna ja nosic sama ale ja kupilam pod kamizelke ktora jest nizej... i zeby bylo ladnie to kupione tez spodnie...

P1010092.JPG

P1010089.JPG

P1010095.JPG

no i body na ta zimote:-)

P1010097.JPG

w sobote chyba znowu lecimy na zakupy...;-)

oj a ja juz miesiac nie bylam na żadnych zakupach, nawet tych z urzedu jak to określa mój maż, ale jutro obiecał mi ze zabierze mnie do supermarketu jakiegoś, klapek włoże na noge i ruszam;)))ubranka fajowe patrycjo!

reklama
Mamoot super!!! Zwłaszcza butki powalają...ja tez lubię szyć ale jakoś ostatnie porządne szycie było ładnych parę lat temu - jak miałam czas...

Do góry