reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
my tez mamy szlafroczek dla Otylki ale rozmiar 86 wiec jeszcze troszkę w szafie poczeka, ale moze to dobrze, bo jak juz bedzie ganiac to tak akurat będzie na wieczory:)))

kombinzony zimowe tez mamy, jeden 68, ale cos mi sie wydaje ze bedzie taki dobry akurat na jesień i jeden 74, a po nowym roku to się zobaczy, czy w większe trzeba bedzie się zaopatrzyć.

ale ogolnie ubieranie w ciepłe ciuszki to mortega jak dla mnie....

Ania ciuchy bomba!!!!!!!
A ja wlasnie sie zastanawiam czy kupic kombinezon czy lepiej spiworek jakis fajny do wozka...bo w aucie w kombinezonie za cieplo i jak juz to tylko bym ubierala na spacery...A i wygodniej dla Noemi bo nie bedzie stresu przy ubieraniu...a dla mnie tez bo jak gdzies pojdziemy to szybciej ubiore i rozbiore...

dz\iewczyny, które nie maja kombinezonów - w 5-10-15 widzialam promocje: urocze kombonezoniki po 39,90. Sliczne!! Plakalam, ale nie kupilam, bo Ola ma już 4. Maż by mnie chyba z domu wyrzucił, jakbym z piatym wróciła :)

Ja mam tylko dwa kombinezoniki więc może się skuszę na trzeci;-) , spiworek też mam i jest zdecydowanie lepszy właśnie do samochodu bo ma specjalna dziurke do fotelika.

Ja to mam tyle kombinezoników, bo dostałam w prezencie. Moja mama nie mogła się zdecydować, który jej się najbardziej podoba :) Z najsłodszego Ola niestety już wyrasta, a jeden zupełnie mi się nie podoba, więc go nawet pewnie nie założę. Ale reszta - cudo :) A od przybytku głowa nie boli :)

My mamy dwa ale jeden 68 i się zastanawiam przy codziennym horrorze ubierania na spacer czy nie założyć Karolkowi go teraz na body i półśpiochy i mieć święty spokój :D tym bardziej że u nas już bardzo zimno a kombinezon się robi za mały...a drugi 74 marquity - kupiony okazjonalnie ale chyba niezbyt ciepły i pewnie się skuszę żeby odwiedzić 5-10-15... bo jak patrzę na ceny w sklepach - minimum 120-150 zł - to zdecydowanie dużo wg mnie !!!!

My kombinezonu nie mamy zadnego. Julek jak do tej pory dorobil sie jednej kurtki (kupionej na ebay za cale 3 eurosy;-)) i mysle ze dokupie mu spiwor do wozka i tym ulatwie sprawe bo po pierwsze jest cieply, po drugie latwiej i praktyczniej ubrac malucha w kurtalke i spodnie i wlozyc w spiwor niz w kombinezon a po trzecie posluzy na dluzej.My pewnie skusimy sie na ten pasujacy do naszego wozka bo tak nam najwygodniej (choc podobaja mi sie tez takie skorzane nieco w goralskim stylu:-))

reklama
Co do tych kombinezonów z 5-10-15 , o ktorych pisała anias, to u nas byly jeszcze w ubiegłą sobotę, ale dzisiaj były pustki, wszystko co było tanie wyprzedane.....

Do góry