reklama

Zakupowe szaleństwo!

Bogda, ja mam komode z przewijakiem a na nią kupię taki miękki przewijak z ceratki bo nie będę dzieciaka na samej desce kłaść. Coś takiego jak na zdjęciu. Kosztuje ok. 25-30 zł.

reklama
ja tez kupuje cos podobnego ale na lozeczko , ni emam miejsca na przewijak na komodzie:tak:

mam nadzieje ze to sie sprawdzi ,

rozne opinie o przewijakach na lozeczku slyszalam , ale nie mam wyjscia

lozko tez mam nisko na ziemi i jakbym miala tylko na lozku przebierac malucha to by mi chyba krzyz pekl;-) :confused: :baffled:

Miloku to Ty pewnie kupisz taki usztywniony a tym, które mają komody wystarczą takie miękkie. A te na łózeczko powinny chyba mieć jakies zaczepy żeby nie zjechały z łóżeczka, co??

Ja już drugi raz będę użwała takiego przewijaka jaki pokazała debiutantka.Jest bardzo praktyczny. Przecież nie musi cały czas leżec na lóżeczku, zawsze można go zdjąć. Miloku - Moja opinia jest pozytywna, z komodą jakoś nieporęcznie mi było.

tak tak debiutantko on amja jakies tam zaczepy zeby nie zjechaly i sie nie przesuwaly i oczywiscie na usztywnieniu sa :tak: :tak:

ciesz sie magda:-) mam nadzieje ze po paru mieisacach tez bede moga miec taka opinie

Debiutantka, a gdzie taki tani znalazlas?na allegro myslalam,ze taniej kupie,ale tam jest po ok.37zikow!
Miloku, slyszalam,ze kosmetyki Johnsona uczulaja!nie wiem czy tak jest do konca,ale od wielu osob-mam juz to slyszalam.

reklama
Bogda ten przewijak był w sklepie internetowym calineczka ale teraz patrzę, że ta cena to za pokrowiec na przewijak.... Chociaż w sklepie gdzie zamówilam wózek i inne rzeczy (nie nietowym) taki przewijak 50x70 cm kosztował 29zł.

O Johnsonie też nam położna mówiła, że w przypadku noworodków uczulają. Ja kupiłam Bambino, które z tego co słysze i czytam rzadko uczula a przy okazji jest tanie.

Tu np. kosztuje 26zł:

PRZEWIJAK NOWY MIĘKKI (154450710) - Aukcje internetowe Allegro

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry