• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupowe szaleństwo!

Ja już drugi raz będę użwała takiego przewijaka jaki pokazała debiutantka.Jest bardzo praktyczny. Przecież nie musi cały czas leżec na lóżeczku, zawsze można go zdjąć. Miloku - Moja opinia jest pozytywna, z komodą jakoś nieporęcznie mi było.

Madzia chyba miałas złą wysokośc komody :dry:
bo niby czemu na komodzie nieporęcznie :confused:
na naszej było git
i mieliśmy taki fajny nie za duży, dmuchany podkład z Ikei, chyba niecałe 20 pln kosztował
polecam !!
ale na długo nie wystarczył :-p

reklama
:-):-):-)
dwa pierwsze to zdobycze z dzisiaj
reszte kupiłam wczesniej

mam jeszcze kilka innych ciuszków ale to bodziaki jednokolorowe itp

Bogda, ja mam komode z przewijakiem a na nią kupię taki miękki przewijak z ceratki bo nie będę dzieciaka na samej desce kłaść. Coś takiego jak na zdjęciu. Kosztuje ok. 25-30 zł.

ja mam przewijak na łóżeczko :tak:

Miloku to Ty pewnie kupisz taki usztywniony a tym, które mają komody wystarczą takie miękkie. A te na łózeczko powinny chyba mieć jakies zaczepy żeby nie zjechały z łóżeczka, co??

tak, on jest usztywniony i ze specjalnymi zaczepami, żeby się nie przesuwało

Debiutantka, a gdzie taki tani znalazlas?na allegro myslalam,ze taniej kupie,ale tam jest po ok.37zikow!
Miloku, slyszalam,ze kosmetyki Johnsona uczulaja!nie wiem czy tak jest do konca,ale od wielu osob-mam juz to slyszalam.

Nie opłaca się kupować na allegro, bo z kosztami przesyłki wychodzi drożej niż w sklepie :baffled: Ja już chciałam kupować na allegro ale coś mnie tknęło i gdy pojechaliśmy po wózek zobaczyłam w sklepie, że cena jest praktycznie ta sama, a że robiliśmy zakupy za ponad 2 tys. to od ręki dostaliśmy na wszystko 7% upustu, więc jeszcze bardziej opłacało się kupować w sklepie.

Oilatum kupuję do kąpieli :tak:

Melanie fajowe ciuszki dla Maddoxa :-)

Madzia chyba miałas złą wysokośc komody :dry:
bo niby czemu na komodzie nieporęcznie :confused:
na naszej było git
i mieliśmy taki fajny nie za duży, dmuchany podkład z Ikei, chyba niecałe 20 pln kosztował
polecam !!
ale na długo nie wystarczył :-p

No właśnie, ile ludzi tyle opinii. Komoda Drewexu, w komplecie z łóżeczkiem więc powinno być ok ale jakbym ją nie ustawiła to nie było mi wygodnie.Melanie o jakim podkładzie piszesz, pierwsze słyszę (?)

Mel buciki , ten caly zestaw w kratke , potrasy , normalnie bomba:tak: :-)

a na jki rozmiar ty takie ciuszki kupyjesz:confused:

bo jakos wiekszosc na 0-3 ,ale wczoraj je przejrzalam i niektore sa tak maciupkie ze chyba na pierwsze dni sie tylko nadadza.

rozmiarowki totalnie popieprzone:szok: :eek:

No właśnie, ile ludzi tyle opinii. Komoda Drewexu, w komplecie z łóżeczkiem więc powinno być ok ale jakbym ją nie ustawiła to nie było mi wygodnie.Melanie o jakim podkładzie piszesz, pierwsze słyszę (?)

nie mam zdjęcia
niestety...
ale był biały i miał dmuchane boczki
chyba tylko jeden jest taki w Ikei

Mel buciki , ten caly zestaw w kratke , potrasy , normalnie bomba:tak: :-)

a na jki rozmiar ty takie ciuszki kupyjesz:confused:

bo jakos wiekszosc na 0-3 ,ale wczoraj je przejrzalam i niektore sa tak maciupkie ze chyba na pierwsze dni sie tylko nadadza.

rozmiarowki totalnie popieprzone:szok: :eek:

Miloku narazie raczej kupowałam super okazje cenowe
i biore pod uwage rozmiar i pory roku
czyli np te spodenki w małą kratke, co są same na zdjęciu, to są ocieplane i je wzięłam na rozm od 6 miesięcy, wiesz, będzie na po lecie :tak:
a te ciuszki bardziej letnie mam na 3-6 miesięcy
buciki kupiłam 18, więc będzie do ok 6 może 7 miesięcy
ten zestaw z koszulą jest mieszany
koszula jest większa, bo nie elastyczna, więc wolałam wziąść większą, zeby było wygodniej ;-)
a reszta na ok 3 miesiące
a te śmieszne portaski na 2 fotce są 1-3 miesiące
ale są fantastyczne, miękkie i się rozciągają :tak:
ja mam świra na rzeczy, które się rozciągają, zawsze jest w nich wygodnie i jak sie człowiekowi troche przytyje lub schudnie, to zawsze można je nosić :-)

moim dzieciom też kupuje ciuszki wygodne, tak jak dla siebie bym kupowała :-)

nie mam zdjęcia
niestety...
ale był biały i miał dmuchane boczki
chyba tylko jeden jest taki w Ikei

chyba chodzi o ten prawda?

28545_PE110954_S4.jpg

reklama
Mel świetne te ciuchy a najbardziej mi się ta "dorosła" kamizelka podoba i niezwykle oryginalne dżinsowe śliniaki :) takich to jeszcze nie widzialam :). Zabawne są też te spodnie z szelkami :). Super!!

A ten przewijak z IKEI to pewnie taki (na ich www kosztuje 19,99zl):

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry