reklama

Zakupowe szaleństwo!

Ja już drugi raz będę użwała takiego przewijaka jaki pokazała debiutantka.Jest bardzo praktyczny. Przecież nie musi cały czas leżec na lóżeczku, zawsze można go zdjąć. Miloku - Moja opinia jest pozytywna, z komodą jakoś nieporęcznie mi było.

Madzia chyba miałas złą wysokośc komody :dry:
bo niby czemu na komodzie nieporęcznie :confused:
na naszej było git
i mieliśmy taki fajny nie za duży, dmuchany podkład z Ikei, chyba niecałe 20 pln kosztował
polecam !!
ale na długo nie wystarczył :-p

reklama
:-):-):-)
dwa pierwsze to zdobycze z dzisiaj
reszte kupiłam wczesniej

mam jeszcze kilka innych ciuszków ale to bodziaki jednokolorowe itp

Bogda, ja mam komode z przewijakiem a na nią kupię taki miękki przewijak z ceratki bo nie będę dzieciaka na samej desce kłaść. Coś takiego jak na zdjęciu. Kosztuje ok. 25-30 zł.

ja mam przewijak na łóżeczko :tak:

Miloku to Ty pewnie kupisz taki usztywniony a tym, które mają komody wystarczą takie miękkie. A te na łózeczko powinny chyba mieć jakies zaczepy żeby nie zjechały z łóżeczka, co??

tak, on jest usztywniony i ze specjalnymi zaczepami, żeby się nie przesuwało

Debiutantka, a gdzie taki tani znalazlas?na allegro myslalam,ze taniej kupie,ale tam jest po ok.37zikow!
Miloku, slyszalam,ze kosmetyki Johnsona uczulaja!nie wiem czy tak jest do konca,ale od wielu osob-mam juz to slyszalam.

Nie opłaca się kupować na allegro, bo z kosztami przesyłki wychodzi drożej niż w sklepie :baffled: Ja już chciałam kupować na allegro ale coś mnie tknęło i gdy pojechaliśmy po wózek zobaczyłam w sklepie, że cena jest praktycznie ta sama, a że robiliśmy zakupy za ponad 2 tys. to od ręki dostaliśmy na wszystko 7% upustu, więc jeszcze bardziej opłacało się kupować w sklepie.

Oilatum kupuję do kąpieli :tak:

Melanie fajowe ciuszki dla Maddoxa :-)

Madzia chyba miałas złą wysokośc komody :dry:
bo niby czemu na komodzie nieporęcznie :confused:
na naszej było git
i mieliśmy taki fajny nie za duży, dmuchany podkład z Ikei, chyba niecałe 20 pln kosztował
polecam !!
ale na długo nie wystarczył :-p

No właśnie, ile ludzi tyle opinii. Komoda Drewexu, w komplecie z łóżeczkiem więc powinno być ok ale jakbym ją nie ustawiła to nie było mi wygodnie.Melanie o jakim podkładzie piszesz, pierwsze słyszę (?)

Mel buciki , ten caly zestaw w kratke , potrasy , normalnie bomba:tak: :-)

a na jki rozmiar ty takie ciuszki kupyjesz:confused:

bo jakos wiekszosc na 0-3 ,ale wczoraj je przejrzalam i niektore sa tak maciupkie ze chyba na pierwsze dni sie tylko nadadza.

rozmiarowki totalnie popieprzone:szok: :eek:

No właśnie, ile ludzi tyle opinii. Komoda Drewexu, w komplecie z łóżeczkiem więc powinno być ok ale jakbym ją nie ustawiła to nie było mi wygodnie.Melanie o jakim podkładzie piszesz, pierwsze słyszę (?)

nie mam zdjęcia
niestety...
ale był biały i miał dmuchane boczki
chyba tylko jeden jest taki w Ikei

Mel buciki , ten caly zestaw w kratke , potrasy , normalnie bomba:tak: :-)

a na jki rozmiar ty takie ciuszki kupyjesz:confused:

bo jakos wiekszosc na 0-3 ,ale wczoraj je przejrzalam i niektore sa tak maciupkie ze chyba na pierwsze dni sie tylko nadadza.

rozmiarowki totalnie popieprzone:szok: :eek:

Miloku narazie raczej kupowałam super okazje cenowe
i biore pod uwage rozmiar i pory roku
czyli np te spodenki w małą kratke, co są same na zdjęciu, to są ocieplane i je wzięłam na rozm od 6 miesięcy, wiesz, będzie na po lecie :tak:
a te ciuszki bardziej letnie mam na 3-6 miesięcy
buciki kupiłam 18, więc będzie do ok 6 może 7 miesięcy
ten zestaw z koszulą jest mieszany
koszula jest większa, bo nie elastyczna, więc wolałam wziąść większą, zeby było wygodniej ;-)
a reszta na ok 3 miesiące
a te śmieszne portaski na 2 fotce są 1-3 miesiące
ale są fantastyczne, miękkie i się rozciągają :tak:
ja mam świra na rzeczy, które się rozciągają, zawsze jest w nich wygodnie i jak sie człowiekowi troche przytyje lub schudnie, to zawsze można je nosić :-)

moim dzieciom też kupuje ciuszki wygodne, tak jak dla siebie bym kupowała :-)

nie mam zdjęcia
niestety...
ale był biały i miał dmuchane boczki
chyba tylko jeden jest taki w Ikei

chyba chodzi o ten prawda?

28545_PE110954_S4.jpg

reklama
Mel świetne te ciuchy a najbardziej mi się ta "dorosła" kamizelka podoba i niezwykle oryginalne dżinsowe śliniaki :) takich to jeszcze nie widzialam :). Zabawne są też te spodnie z szelkami :). Super!!

A ten przewijak z IKEI to pewnie taki (na ich www kosztuje 19,99zl):

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry