debiutantka
Marcówka 2007
Hhehe Agutek byłas szybsza 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mel świetne te ciuchy a najbardziej mi się ta "dorosła" kamizelka podoba i niezwykle oryginalne dżinsowe śliniakitakich to jeszcze nie widzialam
. Zabawne są też te spodnie z szelkami
. Super!!
A ten przewijak z IKEI to pewnie taki (na ich www kosztuje 19,99zl):

:-)cos ty moje jeszcze daleko w polu;-)jak tam Wasza wyprawka?juz gotowa czeka?

Miloku narazie raczej kupowałam super okazje cenowe
i biore pod uwage rozmiar i pory roku
czyli np te spodenki w małą kratke, co są same na zdjęciu, to są ocieplane i je wzięłam na rozm od 6 miesięcy, wiesz, będzie na po lecie
a te ciuszki bardziej letnie mam na 3-6 miesięcy
buciki kupiłam 18, więc będzie do ok 6 może 7 miesięcy
ten zestaw z koszulą jest mieszany
koszula jest większa, bo nie elastyczna, więc wolałam wziąść większą, zeby było wygodniej ;-)
a reszta na ok 3 miesiące
a te śmieszne portaski na 2 fotce są 1-3 miesiące
ale są fantastyczne, miękkie i się rozciągają
ja mam świra na rzeczy, które się rozciągają, zawsze jest w nich wygodnie i jak sie człowiekowi troche przytyje lub schudnie, to zawsze można je nosić :-)
moim dzieciom też kupuje ciuszki wygodne, tak jak dla siebie bym kupowała :-)
:sick:

debiutantko praktycznie wszystkie markety podają tak ceny - to jakiś wymóg prawny z tego co się orientuję...my z mężem zawsze wg właśnie tego wyznacznika robimy zakupy, bo często oficjalnie podana cena wydaje się być atrakcyjna, a potem jak się sprawdzi cenę za sztukę/litr/kilogram to okazuje się, ze to złudne wrażenie i produkt leżący obok wychodzi jednak taniej:-)