reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
Dziś kupię jeszcze termometr na allegro i w zasadzie mam wszystko bo wózek i łóżeczko planuję odebrać w sobotę ( ginka mnie nastraszyła, że mogę wcześniej urodzić :-D )

debiutantko a na jaki termometr w końcu się zdecydowałaś?
ja ostatnio słyszałam bardzo dobre opinie o firmie Microlife - to ponoć firma produkująca typowo lekarskie termometry, no ale z tego co szukam na allegro mają takie typowe pod pachę, a nie np. do uszka i sama nie wiem :dry:

debiutantko a na jaki termometr w końcu się zdecydowałaś?
ja ostatnio słyszałam bardzo dobre opinie o firmie Microlife - to ponoć firma produkująca typowo lekarskie termometry, no ale z tego co szukam na allegro mają takie typowe pod pachę, a nie np. do uszka i sama nie wiem :dry:

Agutek ja już ten zamówiłam i zaraz robie przelew:

SUPER PROMOCJA !!! TERMOMETR ACTIWAVE DLA DZIECI ! (160293574) - Aukcje internetowe Allegro

Mam nadzieję, że będzie oki. Mąż, który się trochę na pomiarach zna, zaakceptował więc jakby co to na niego zwalę, że źle radzi :-D

Aha, w sklepie dla dzieci widziałam identyczny za 135zł!!!

ja kupowałam na allegro, własnie u tego sprzedawcy :tak:
żeby było opłacalnie kupiłam od razu dwa komplety (bo na zmianę przecież trzeba jakąś mieć), bo wtedy nawet z kosztami przesyłki wychodzi niższa cena niż jak bym u siebie w sklepie kupowała :happy:

a pamietasz jakie sa koszty przesylki, bo w tresci aukcji nie podaje

jak obiecałam wklejam fotke bryki
2r7x3dx.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry