reklama

Zakupowe szaleństwo!

Wiecie że nie ma czegoś takiego jak 70 -procentowy roztwór spirytusu? :eek::confused: ale za to kupiłam 2 w 1 tzn. jałowe gaziki nasączone takim spirytusem :-)

wiemy :tak:
należy kupić spirytus spożywczy i rozrobić go z wodą ;-)
a o tych gazikach słyszałam nieciekawe opinie - są ponoć bardzo sztywne i ciężko się operuje nimi przy tym pępuszku...ale może tobie będzie wygodnie nimi się posługiwać :happy:

reklama
mi mam wiezie plasterki czyms nasaczone , pewnie wlsnei spirytusem

ale podejrzewam ze sie nie przydadza jak zobaczylam co za sprzecior oni na pepki tutaj zakladaja :szok: :szok: :szok:

taki wielki plastik:szok: :szok: :szok:

i nawet chocby sie chaialo to ni ema gdzie tego plasterka przykleic:baffled: :baffled:

mi jeszce wnienki brakuje
wczoraj przyszla pompka do cycochow i zestaw butelek do niej gratis :-)

juz sobei obiecalam ze narazie nic ciuszkow nie kupie bo musze zobaczyc z czym tutaj mam jedzie no to ni epowstrzymalam sie i kupilam piaskopwe buciki do marynarki i skarpetki :-)

a jesli chodzi o te siatkowe gaciorki to ja je niby ma ale cos mi sie zdaje ze ich nie uzyje
ta siatka mi nie odpowiada jest taka blleee

kupila sobie zestaw 10 najtanszych bawelnianych i potem wyrzuce i juz

u nas miloku zabraniają używać nawet tych jednorazowych gaciorków, więc o bawełnianych to nawet nie wspominam;-) trzeba ponoć nieźle się nagimnastykować, żeby personel nie zauważył, że nosisz gatki jednorazowe i żeby nie dostać porządnego opieprzu za to :-D

a ten plastik na pępuszek to chyba wszędzie zakładają i na początku maluszki go mają, póki są w szpitalu...czy może się mylę??

A ja dokupiłam wczoraj 7pak malutkich bodziaków :-)
i 2 pak bluzeczka i spodenki - takie jakby piżamka czy coś ;-)
i jeszcze jeden fajny brązowy, bawełniany komplet - bluzka, spodnie i czapa :-)

chyba narazie juz wszystko mam z ciuszków tych na pierwszą chwilę ....
czyli miesiąc czy 2 a może nawet 3 ....

teraz latam po ebayu i szukam fajnego ochraniacza a jak bedzie w komplecie z kołderką, to jeszcze lepiej, schowam na później ;-)
narazie upatrzyłam sobie to:

małe zdjęcie ale troszkę widać

5fac_1.JPG

i jeszcze czaje sie na to :

f2a1_1.JPG

i wieszak do pieluszek:

16f9_1.JPG

ale ten mi sie podoba bardziej :-)

2ce8_1.JPG

Wieszak do pieluszek? Wow, fajna sprawa:-)
Co do majteczek to zakupiłam kilka siateczkowych ale mam nadzieję z nich nie korzystać, nie w każdym szpitalu narzucają co nosić:tak:

Melnie wlasnie taka ala kolderka lezy na lozeczku Tristana

kupilismy w zestawie z bumperkiem i przescieradlem i kocykiem a i jeszcze przytulanka tam byla

ale nad tymi workami na pieluszki tez sie zastanawiam bo to zaw3sze troche mniej miejsca zajmie ja zawiesi sie na lozeczku :baffled: ale nad tym to jeszcz epomysle

kamilas super wozek taki amerykansky:tak: :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry