reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
czesc dziewczyny, potrzebuje porady od bardziej doswiadczonych:-) . Mieszkam za oceanem, po porodzie zostaje tu 3 miesiace i wracam do Polski. No i mam dylemat...co bedzie najlepsze do spania na te 3 miesiace tutaj (w Polsce mam lozeczko)? Nie chce kupowac lozeczka i potem tluc sie z nim na drugi kontynent. Wozek? Oliwieczko-pisalac cos o lozeczko-kojcu, wybacz mi ignorancje ale co to jest i czy mozna to wziac ze soba do samolotu (czy nie jest zbyt duze, da sie zlozyc itd.)? poradzcie cos, plisssss:-) .

a nie moze dziecko spac z mama :confused:
jesli nie, to ja polozylabym dziecko na materacyku na ziemi o ile w pomieszczeniu nie ma przeciagow

poczekaj z kocykami ja dostałam od "odwiedzajacych" po kilka kołderek i jeszcze 2 kocyki. Wrazie czego dokupisz po...:tak:

właśnie z tego powodu się narazie wstrzymuję ;-) jednak tak się troszkę zastanawiam ile tego potrzebne jest, gdyby jednak nikt nie przyniósł :-D
ten co mam, to raczej nie taki do leżenia, bo ma zameczek i zatrzaski i mogłoby być mało bezpieczne dla malucha...i tak myślę, że może jeszcze jeden jakiś by się przydał...

Dzieki za odpowiedzi. Melanie-boje sie ze zgniote takiego maluszka:-( wiec wole jednak jakis sprzet a dopiero zaczelam sie doksztalcac w tym temacie;-)

Bogda bo wiesz, to Amerykanie wymyślili ;). Do nas jeszcze widać nie dotarło. Poza tym oni chyba bardzo wygodni są i nawet do łóżka rodziców nakładkę dla dzieci potzrebują ;).

reklama
Izka01 na ebay'u coś takiego kosztuje od ok. 10 $ plus koszt przesyłki więc nawet jakbyś miała z tego korzystać tylko 3 miesiące to chyba można tyle zainwestować. A poza tym jest na tyle małe po złożeniu, że nie ma problemu z transportem. Zawsze potem możesz jako ciekawostkę na allegro sprzedać ;).

Sprawdziłam ile nówki kosztują: od 34 do 50$. Nie wiem czy się wklei link ale spróbuję.

Compare Prices on First Years Close & Secure Sleeper

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry