reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
Dziewczyny,
zastanówcie się nad kupnem sudocremu... tzn. zanim kupicie największe opakowanie - spróbujcie zdobyć jakąś próbkę do wyprubowania. Ja kupiłam opakowanie 450g i mam je już 4 m-ce!!!!!! opakowanie duże, ekonomiczne i opłacalne ale nie dla każdego dziecka ten krem się nadaje.
Mojej dziewczynce np. ostatnio wysusza za bardzo skórę więc teraz stosujemy sudocrem sporadycznie i tylko na noc. Za to polecam Bepanthen (dość drogi) i Alantan Plus (dosyć tani) obydwa jako maść.

Pozdrawiam

a no jestem z Łodzi. Byłam tam ostatnio i się złościłam na siebie dlaczego tak późno go odkryłam.
Jest olbrzymi!!!! Wybór niesamowity i doradcy bardzo kompetentni. Jadę tam w przyszłym tygodniu wybrać fotelik. A właśnie macie jakieś doświadczenia z fotelikami 9-18??? bo taki chcę kupić. Napaliłam się maxi cosi tobi ale chicco 9-18 też jest super.

beza ja mam przedział 0-18kg, bo moja córa nie waży jeszcze 9kg i nie mogłam używać tego następnego ;-) Ale już teraz widzę, że kąt siedzenia jest bardzo prostopdały, aż za bardzo mam wrażenie :eek:

Do mnie dotarł wczoraj podnóżek do krzesełka do karmienia...uffff....a więc sprzedawca solidny :tak:

a no jestem z Łodzi. Byłam tam ostatnio i się złościłam na siebie dlaczego tak późno go odkryłam.
Jest olbrzymi!!!! Wybór niesamowity i doradcy bardzo kompetentni. Jadę tam w przyszłym tygodniu wybrać fotelik. A właśnie macie jakieś doświadczenia z fotelikami 9-18??? bo taki chcę kupić. Napaliłam się maxi cosi tobi ale chicco 9-18 też jest super.
no to jedziemy:-D szkoda że nie mam żadnego poważnego zakupu:-( ale może coś kupie jakąś zabakę lub ubranko:-D
jeśli chodzi o maxi cosi tobi to znajoma wkładał synka i mówiła że jest jakis mały a jej synek nie jest wcale duży:no: więc dużo większy jest priori:tak:
ja kupiłam taki i jestem abrdzo zadowolona ORYGINALNY FOTELIK CHICCO KEY-1 X-PLUS 9-18kg MANH (246318906) - Aukcje internetowe Allegro

ja juz tez powinnam kupic Xawkowi ten do 18kg, ale nie mam kaski, kolo mnie otworzyli sklep ktory ma strone nasze-dzieci.pl czy cos takiego i tam np na allegro sie oglaszają ze maja za 180pln i chyba go kupie w weekend. ale skoro wkoncu mam interenet to moze jeszcze troche poszperam

roksi23 bardzo fajny ten fotelik, ostatnio widziałam, na allegro oczywiście, podobny do tego ale z możliwością przekręcania fotelika w lewo lub prawo. Fajna sprawa gdy już nie wyjmujesz dziecka z fotelika tylko bezpośrednio wkładasz go do niego. Pojadę jeszcze raz do mamaija i coś wybiorę.
Jeszcze nigdzie nie wdziałam takiej ilości fotelików jednocześnie :))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry