reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
:tak::tak:
slaby wybor tam maja, ale przynajmniej wiadomo, ze butek bedzie dobry i wlasciwie dopasowany:-)

ja na wybor nie narzekam :-p mi sie tam zawsze cos spodoba :tak: ale ceny to tez maja tam odpowiednie :sorry2: ale to najlepszy sklep w uk z obuwiem dla dzieci :tak:(tak czytalam) bo ja bym tych typowo "angolskich" butkow malej nie ubrala :no: jedne sa ,albo miekkie inne plastikowe :baffled: a jeszcze inne z luzna pietka (pisze o sandalkach :))

no wlasnie co do plastikowych to znajoma kupila swojej corce :sorry2: cale plastikowe sandaly :szok: (mam nadzieje ,ze wiecie o jakiech pisze ) fakt ,ze kosztowaly tylko 3funy ,ale dziecku sie moze normalnie nozka odparzyc :no:

my dzisiaj kupiliśmy dmuchany basen na balkon i piłkę plażową ;-)
to tak w ramach przygotowań do lata :-D

a wujek przywiózł córeczce sukienusię na lato i koszulkę :-)

ja na wybor nie narzekam :-p mi sie tam zawsze cos spodoba :tak: ale ceny to tez maja tam odpowiednie :sorry2: ale to najlepszy sklep w uk z obuwiem dla dzieci :tak:(tak czytalam) bo ja bym tych typowo "angolskich" butkow malej nie ubrala :no: jedne sa ,albo miekkie inne plastikowe :baffled: a jeszcze inne z luzna pietka (pisze o sandalkach :))
no wlasnie, tych tanich nie warto kupowac:no:lepiej, zeby byly porzadne na taka mala nozke, ktora sie dopiero ksztaltuje
sandalki mamy identyczne:-Dpodobaly mi sie w innym sklepie takie za 10 £, ale nie byly skorzane:no:
generalnie to Clarks jest najlepszy, poza tym kupilismy malej jeszcze Nike, tez porzadnie zrobione, z twardym zapietkiem i skorzane:tak:
jeszcze w TKMaxx mozna czasami cos fajnego trafic;-)

reklama
nie uwierzycie :-p
kupiłam dzisiaj paputki córci, bo poprzednie chyba były już za małe :szok: :-D
zauważyłam, że zrobiły się jej takie brzydkie paznokcie, jeden nawet jakiś taki koślawy się zrobił, więc dziś z rana u babci przymierzam jej paputki, które tam ma no i chyba już takie przymaławe były...a dziadkowie mi powiedzieli, że ona niechętnie je nosi, próbuje zdjąć, marudzi...
no i dziś kupiłam paputki 19 :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry