reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
Kupiliśmy Karolowi w Smyku sandały. Normalnie kosztowały 89,90, ale jest promocja -25% na produkty CoolClub do 1.06 i w sumie zapłaciliśmy 67 zł :-). Sandałki bardzo fajne :tak:.

Oprócz tego kupiliśmy mu na dzień dziecka zestaw 3 pojazdów budowlanych Simki ;-).

blueberry:mamy identyczne sandałki w takim razie:) Też wpadłam wczoraj do SMyka, nadziałam się na promocję i nie mogłam się powstrzymać.:))
A jaki rozmiar macie?
Ja kupiłam 20 ale za duża jeszcze trochę jest. Myślę , że na lato powinna być akurat

ładne sandałki :tak:

ja na dzien dziecka nic nie mam jeszcze...powiem szczerze, że nawet nie myślałam o tym do tej pory :sorry: jakoś tak pamiętam, że u nas na to święto dostawało się drobiazgi....

chcielibyśmy wprowadzić z mężem bardziej zwyczaj, że dzień dziecka to taki dzień, w którym spędzamy go z córką na jakiejś wycieczce, wypadzie do cukierni (oczywiście jak będzie starsza ;-)), ...czy na jakiś innych przyjemnościach, ale ogólnie na byciu po prostu z nią i spędzaniu z nią czasu...z prezentów raczej zrezygnujemy :happy:

a teraz czekam z niecierpliwością co też mój bracholek z UK przywiezie młodej ;-)
obiecał coś kupić, zobaczymy czy pamiętał hehe :-D

Kaskada, kupiliśmy rozmiar 21. Ale inny model przymierzaliśmy też 21 i były dużo za duże :szok:. Ta sama firma, a takie różnice w rozmiarach :baffled:.

Agutku, ja też tak bym chciała właśnie - jakieś zoo, kino, itp. I sobie obiecałam, że zawsze będę brała urlop na małego urodziny i dzień dziecka :tak:. Ale na razie młody jeszcze nie kuma klimatu, a te autka to taki drobiazg właśnie (kosztowały 29 zł).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry