reklama

Zakupowe szaleństwo!

nie uwierzycie :-p
kupiłam dzisiaj paputki córci, bo poprzednie chyba były już za małe :szok: :-D
zauważyłam, że zrobiły się jej takie brzydkie paznokcie, jeden nawet jakiś taki koślawy się zrobił, więc dziś z rana u babci przymierzam jej paputki, które tam ma no i chyba już takie przymaławe były...a dziadkowie mi powiedzieli, że ona niechętnie je nosi, próbuje zdjąć, marudzi...
no i dziś kupiłam paputki 19 :-D

się omęczyła Tolcia zanim się ktoś kapnął:-p;-)
dobrze, że w tej materii u Was postępy:tak:

reklama
Early days świetne. A ja dodatkowo polecam bodziaki, rampersy i pajace z Tesco. Kupiłam ostatnio 7 sztuk białych bodziaków z aplikacją za 29 zł i 3 sztuki kolorowych rampersów za 29 zł. To już któryś z kolei zakup i za każdym razem jestem bardzo zadowolona. I Wojtek też:)

kaskada też lubię te ubranka z Tesco:tak: jak byłam w ciąży nie było tyle fajnych ubranek:no: a teraz te biodziaki i śpioszki są śliczne:tak: moja śpi jeszcze w pajacu z Tesco ale już chyba większych nie ma więc kupimy normalna pizamkę:tak:

reklama

ładniutkie :tak:

Early days świetne. A ja dodatkowo polecam bodziaki, rampersy i pajace z Tesco. Kupiłam ostatnio 7 sztuk białych bodziaków z aplikacją za 29 zł i 3 sztuki kolorowych rampersów za 29 zł. To już któryś z kolei zakup i za każdym razem jestem bardzo zadowolona. I Wojtek też:)

Też miałam tescowe i też fajne, praktycznie to samo co early days ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry