madzikm
Mamy lutowe'07
I spała w sukienkach? Czy ją przebieralaś co godzinę?![]()
przebierałam

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I spała w sukienkach? Czy ją przebieralaś co godzinę?![]()

przebierałam![]()

. Przy drugim nie dam się tak ponieść ;-).
U mnie te wszystkie maleńkie dżinsiki i inne cuda leżały w szufladach. Nie wiem jak można ubierać 3-miesięczne dziecko w dżinsy z gumą w pasie. Przy drugim nie dam się tak ponieść ;-).
a czemu szkodzi guma, jak nie jest za ciasna?
ze szpitala wychodzimy w jeansach

Niemowlę ma delikatne ciałko i wydaje mi się, że niezbyt wygodnie mu się leży z taką gumą, która gniecie w plecki.no coś Ty! ja jeany pierwszy raz założyłam na patronażową wizytę po 4 tygodniacha czemu szkodzi guma, jak nie jest za ciasna?
ja tam dam się ponieść, jeszce bardziej, czylize szpitala wychodzimy w jeansach
ja od dawna wiem, że madzikm stroi swoją Zosię ;-) ma do każdej kreacji inny kapelusik i czapeczkę nie madzikm? ;-)
ja też na początku stosowałam tylko body, śpiochy i pajace..uważam, ze są najwygodniejsze przy takich maluchach
spodenki czy sukienusie poszły później w ruch, a powiem, ze nawet teraz wolę ją ubrać w portki - jakoś bardziej praktyczne mi się wydają ;-)
dużo mam takich ciuszków co to przelażały w szafie i raz były ubrane...przy tych maleństwach wydaje mi się, że nie opłaca się kupować dużo takich wyjściowych ciuszków..
i jakieś inne fiki miki
, 
Niemowlę ma delikatne ciałko i wydaje mi się, że niezbyt wygodnie mu się leży z taką gumą, która gniecie w plecki.

.