reklama

Zakupowe szaleństwo!

moja uwielbia wyciagac garki :baffled::-D i tluc nimi w kuchni po podlodze lub w pokoju na lawie :szok:(szkalnej:szok:) i klockami tez sie lubi bawic :tak: zawsze jak siedze np. na tapczanie i ona chce ukladac to raczka probuje mnie z niej sciagnac :szok:zebym usiadla na podlodze :tak::-Di nieraz pojezdzi wozeczkiem dla lalek :tak: a ,lalki wszystkie na podlodze :-pi porozbierane zawsze musi je rozebrac :tak::szok:;-)

i wlasnie ciekawa jestem jak to bedzie z tym szczeniaczkiem ciekawe czy sie zainteresuje hmmm..... bo w sumie tak przegladalam je na allegro i fajne sa :-)

reklama
Zosia nie ma uczniaczka a chciałabym żeby miała:tak:
w pracy miałam kiedyś i dzieci nyły bardzo zainteresowane, ja jednak nie kupię bo bardzo drogi i nie wiem czy się spodoba:confused:z wszytskich zabawek FP jakie ma bawi się tylko garnuszkiem

Agutek a próbowałaś zmienić mu baterie:confused: u nas z fp żadna zabawka się nie popsuła:no:
złożyłam dzisiaj namiot Natalki bo już pokrzywiony był strasznie i poprzecierany, porysowała nim ściany:angry: myślałam o nowym ale musi nie mieć drutów tylko plastikowe rurki:tak:

Agutek a próbowałaś zmienić mu baterie:confused: u nas z fp żadna zabawka się nie popsuła:no:
złożyłam dzisiaj namiot Natalki bo już pokrzywiony był strasznie i poprzecierany, porysowała nim ściany:angry: myślałam o nowym ale musi nie mieć drutów tylko plastikowe rurki:tak:
Znów Roksi mnie ubiegła:-) Agutek sprawdź baterie:tak:

Wiktoria ma szczeniaczka i bardzo lubi się nim bawić

reklama

Ok sprawdzę, ale wydawało nam się, że to wygląda tak jakby ten nosek się wcisnął :confused: A może to faktycznie baterie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry