reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
Ja ostatnio dawałam ok.6zł za parę skarpetek i to nic jakiegoś superjakościowego :no:. Zwykłe białe, z przyszytym kwiatkiem (który pewnie po kilku razach odleci), a bawełna taka cieniutka, że mam wrażenie, że lada moment się rozciągnie i będzie wyglądać jak szmata.
A co to taka jedna para, trzeba mieć przynajmniej kilka i koszt wychodzi ogromny.

Moi rodzice mają znajomych, którzy prowadzą komis z odzieżą dziecięcą. Dostaliśmy dziś od nich reklamówkę ciuszków, część na teraz, część na poźniej. Przydadzą się do wyniszczenia na podwórku i w domu :-)

supcio te skarpetki:-)

agutek - to gdzies ty te skarpetki kupowała po 6 zł?:szok:u nas takie w zwykłym sklepie to około 4 zł, super tak ciuszki dostać, ja muszę uderzyć do szmateksu:tak:

a tak nawiasem mówiąc to Zosia ma jedne długie spodnie, wszystko z wiosny za krótkie i same rybaczki powstały:-Djuż mnie przeraża myśl o garderobie na wrzesień i jesienne miesiące:rofl2:

Dziewczyny, czy wasze dzieci chodzą w pantoflach po domu? Bo ja małemu kupiłam, ale nóżki mu się pocą. I nie wiem czy mu zakładać, czy lepiej żeby laził w skarpetkach.

reklama
Dziewczyny, czy wasze dzieci chodzą w pantoflach po domu? Bo ja małemu kupiłam, ale nóżki mu się pocą. I nie wiem czy mu zakładać, czy lepiej żeby laził w skarpetkach.

Różnie.
Trochę w kapciach, trochę na skarpetach, trochę na boso :tak:
Ale kapcie mamy takie poodkrywane, z dziurami, żeby nie było w nich gorąco.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry