reklama

Zakupowe szaleństwo!

Ja też na początku dostałam sporo spódniczek, sukienek ale jak niuńka jeszcze nie siedziała to ich nie zakładałam bo było by to bardzo niewygodne.Więc też przeleżały nowe nieużywane rzeczy i teraz zastanawiam sie co z nimi zrobić.
Wystaw na Allegro :-). Ja ostatnio sprzedałam zestaw używanych ubranek za 86 zł.

reklama
a ja mogę sie pochawalić (chociaz w tym), że nie miałam ciuszków, które by były nie uzywane, albo jakies niepraktyczne:tak:, a teraz wszystko wydaje mojej siostrze, bo jej maluch tez urodził sie na wiosnę(tez w marcu), więc ciuszki pasują:tak:,

Piotruś ma szczeniaczka:tak:, wie gdzie trzeba nadusic , żeby gadał i spiewał, ale jego to nie kręci:no:, piesek stoi nieuzywany, z pluszaków toleruje tylko królika do spania, a do zabawy lubi klocki:tak:

babcia kupiła mu mega bloksy w wagoniku, potrafi sie chwilke nimi zająć;-), a ja muszę dokupic sobie klocków, bo nie mogę niczego porządnego zbudować:-p

Mój z zabawek lubi autka i wszystko, co jeździ. Poza tym lubi wyciągać zabawki z pudeł, każdą obejrzy, ale nie ma takiej szczególnie ulubionej :no:. Lubi sie bawić butelkami, miseczkami, itp. Lubi też książeczki, ale często po dwóch stronach pierwszej leci po następną. Dlatego olewam kupowanie drogich zabawek.

reklama
u nas:
-pluszaki leżą w koszu i się nimi nie bawi
-ostatnio zaczęła się bawić autem-jeździkiem
-portfel - wyciąganie i wkładanie do niego monet
-klocki
-foremki do pieczenia babek
-książeczki ale nie na długo
-bieganie cały dzień z łyżeczką lub pałeczką od cymbałek w ręce :-p

Nowe wątki

reklama
reklama