reklama

Zakupowe szaleństwo!

:szok::szok::szok:

a wogole to jakie rozmiary butkow nosza Wasze dzieciaczki?

Moja nosi 20, ale na zimę kupię jej już 21. Ja też poluję na buty zimowe, podobają mi się te z Dei-Tex, niestety cena jest porażająca...
A co do kurtek to planuję kupić kombinezon 2-częściowy, bo w razie śniegu przydadzą się nieprzemakalne spodnie... Podobają mi się kombinezony Mariquita, ale cena ich też nie jest najniższa... :dry: Widziałam też dzisiaj śliczny kombinezon w Coccodrillo, ale cena 200 zł!!! ;0

Ostatnia edycja:
reklama
sandałki są na 21 i teraz na styk, jesienne kupiłam 23 i przesadziłam trochę, zdecydowanie za duże, będą na wczesną wiosnę, zimowe nie wiem jak kupić chyba będą też 23, a jeszcze jedne jesienne muszę niestety na teraz, bo adidaski ma też 21 i boję się czy go już nie cisną

już wiem o co pani w sklepie Bartka chodziło :-D
za 2 tygodnie będzie właściwa kolekcja zimowa, a teraz przyjechała kolekcja zeszłoroczna do wyprzedaży :-p
kupiliśmy więc dzisiaj buciki zimowe :tak: rozmiar 21 - jest o 1,5cm większy od stopy. Cena 99zł :-)

mamy takie

38.jpg

zostały więc nam już tylko do kupienia rękawiczki zimowe i córcia na zimę już ubrana :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
fajne Agutku też na coś takiego poluje:tak: ale u nas same jesienne i jakieś pojedyncze pary zimowe:baffled:
na razie mam te wójcikowe no ale babka mówiła że mają dużo par z danej rozmiarówki:tak:

roksi pochwal się tymi kozakami wójcika ;-)

ja zapomniałam dopisać, że buciki to nie są Bartka tylko firmy Temar, też produkującej buty dla dzieci, w naszym sklepie Bartka sprzedają na szczęście też produkty innych firm :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry