reklama

Zakupowe szaleństwo!

Ja praktycznie młodego tylko w tesco , w cherokee ubieram. Świetna jakość , piękne wzornictwo i naprawdę bardzo dostępne ceny jak na nowe rzeczy. Zwłaszcza jak mają wyprzedaże. O wiele lepszy gatunek bawełny niż smyki, 5,10, 15, czy inne. Cocodrilo drogie dość ale mamy parę rzeczy z prezentów:)

blue: nie wyświetliło mi się nic konkretnego . A niestety nie znam niemieckiego żeby poszukać na stronie. A poza tym to jest chyba strona elefanten. A elefanten to to samo co gufo? Bo wydaje mi się, że nie.
A te butki to są takie jesienno-zimowe. Troszkę ocieplane w środku, wkładka ze skórki.

reklama
Kaskada, faktycznie link nie działa :zawstydzona/y:. Tam na dole można wybrać język angielski, ale i tak byś nie wiedziała o które buciki mi chodziło.

Więc wstawię zdjęcie:

00_1400493_P_pp.jpg

Chodziło mi o to, że podobają mi się te buty Elefanten, ale trochę mi szkoda wydać tyle kasy i zastanawiam się, czy nie kupić na jesień Gufo zamiast nich. Chyba coś zamotałam :-D.

blueberry ja bym nie kupowała :sorry2:
ile Karol w nich pochodzi? miesiąc? a na wiosnę pewnie będą za małe :dry:
mnie się naprawdę wydaję, że za 3 tygodnie wskoczymy w zimowe, serio....

no ale wiadomo, mogę się mylić ;-)może przyjdą jeszcze upały :-D

Kupiliśmy kombinezon Tchibo. Jest fajny - cienki (ale podobno z tkaniny, która chroni przed zimnem i wiatrem), więc nie krępuje ruchów, ma spodnie dopinane do kurtki zamkiem błyskawicznym (czyli można zrobić jednoczęściowy). Patrzyliśmy na buty zimowe i spodobały nam się Geoxy, ale cena 219 zł. W Deichmannie były jeszcze Dei-Tex chyba za 79 zł, też całkiem fajne, ale same małe rozmiary. Takie dokładnie:

!!! Ciepłe buciki DEI-tex zimowe, nieprzemakalne (444148882) - Aukcje internetowe Allegro

blueberry te drugie butki bardzo fajne
agutek, koleżanka w zeszłym roku kupiła taką kurtkę dziecku i by ła bardzo zadowolona, nie mam zdania ale chyba pójdę i przymierzę, jak będzie ok leżała to nabędę, rezerwowa będzie :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry