reklama

Zakupowe szaleństwo!

całkiem fajne te kombinezony :tak:
ciekawe tylko jak wypadają tam te rozmiary, bo wydaje mi się, że w 86/92 to moja córcia by się utopiła :confused:

reklama
A ja kupiłam dzisiaj w Tesco świetną kurteczkę na zimę dla młodego. POd spodem polar, na zewnątrz nieprzemakalny materiał. Ciepła , w sam raz na deszczową jesień i śnieżną zimę. Czerwona z jasnoszarymi pasami , chyba odblaskowymi na ramionach . Za 49 zł.. Naprawdę fajna.
No i nie mogłam się powstrzymać i dla nienarodzonego też kupiłam spodenki bawełniane i bodziaki.. W sumie nie chciałam już nic kupować bo ciuchów zatrzęsienie . No ale te rzeczy Cherokee naprawdę są takie śliczne, że nie dałam rady:)).

No i przy okazji wizyty w supermarkecie zajrzałam jeszcze do ccc i butki GUFO dla młodego mam.. Takie cieplejsze na jesień. Jeszcze szukam jakiś skórzanych na zimę i większe mrozy. Parę fajnych modeli w Bacie widziałam. Ale decyzja jeszcze nie podjęta.

ja nie kupowałam jesiennych...mamy takie wiosenne półbuciki i w nich chodzi, a podjerzewam, że już w październiku będziemy przerzucać się na zimówki :tak:

no właśnie ja prawie tylko na ich bodziakach lecę, ale te dekolty ostatnio zaczęły już mnie wpieniać :dry:

uwielbiam coccodrillo, bo mają dodatek lycry? czy czegoś co powoduje, że są elastyczne, a do tego mają zapinanie przy szyjce i zawsze dekolt ładnie jest zakryty, jedyne co mi się nie podoba to cena :angry:

tak cena w c.. sa szokujace :baffled: bylam tam tylko raz i wiecej nie wchodzilam :-p:blink:

a ja tez zakupy jesienno-zimowe porobilam wczoraj troszke bo Niunka juz z wszystkiego prawie powyrastala :szok::tak: kupilam jej 3bluzeczki z dlugim rekawkiem , 2bluzy ,4pary spodni takich milusich i mieciutkich do pobiegania po domciu :tak: i kamizelke na polarku :-)jak bede miala wene moze wieczorkiem to wstawie foty naszych lupow :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry