Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nasze typy mikołajowe
SMOBY BERCHET MAXI-COSI WÓZEK +GONDOLA DLA LALEK (462495056) - Aukcje internetowe Allegro
wózek mamy z serii tych wiejskichtani taki za 30zł ale córcia sama taki wybrała a teraz ledwie dyszy
ŁÓŻECZKO DLA BABY BORN FIRMY STOLAR (472444576) - Aukcje internetowe Allegro
widzę że młoda pokazuje na reklamę tej lali Epee LALKA MONI robiąca FIKOŁKI sama je robi (476452217) - Aukcje internetowe Allegro
no i oczywiście odkurzacz tylko nie wiem czy taki moralny czy playskool Gadajacy Odkurzacz Pyłek PLAYSKOOL Polecam od SS! (477882627) - Aukcje internetowe Allegro
myślałam też o czymś takim moja to strojnisia i lubi przeglądać się w lusterku BAJECZNA TOALETKA DLA KSIĘŻNICZKI!!!!!! (473871212) - Aukcje internetowe Allegro
czego to nie wymyślą dla tych dzieciaków, ale cena kosmiczna 
myślę żeby może jakieś auta kupić ;-)

Ewelina Ty coś chciałaś kolejkę tomka zobacz to jest niezłe Tomy TOMEK I PRZYJACIELE Kolejka Parowa RC (480983222) - Aukcje internetowe Allegro
, przesłałam pomysł babci, bo ona chyba najbardziej czeka na te świeta i prezenty, które uwielbia kupować
, zadręcza mnie pytaniami chyba juz od miesiąca co ma kupić
, normalnie boję sie żeby zqawału nie dostala z tego podekscytowania

a ja polecam ten sklep:
Novumgrom - Sklep internetowy
a Szymkowi chcemy kupic takie coś:
Tchibo - Drewniany miś z ubrankami

odpuszczamy sobie.
mam katalog tej firmy, mają koszmarne ceny, w sklepach to samo a dużo tańsze
zabawka bardzo ambitna:-)