reklama

Zakupowe szaleństwo!

u nas układanki i klocki na pierwszym miejscu. Więc wczoraj ruszyłam do REala i kupiłam jakieś ogromne pudło klocków Wader ( proste i duże)i puzzle piankowe .
Do tego młody ciągle śpiewa i tańczy więc jeszcze na dokładke jakieś takie "centrum muzyczne" z klawiszami i odgłosami ( tandetne ale ma dużo różnych dżwięków i było tanie:))
Myśmy wyszli z założenia, że na razie kupujemy tańsze rzeczy o podobnej funkcjonalności jak te droższe ( czasem wytrzymują te zabawki z młodym dłużej niż te droższe, firmowe) Klocki i tak zawsze rozwleczone bo całym mieszkaniu, wszystko co gra wyeksploatowane do granic wytrzymałości, połowa zabawek do wywalenia.
Może jestem podła matka ale trudno:)))

reklama
kaskada też wolę kupić kilka tańszych....więcej radości ;-)

kupiłam to auto do rozkręcania, dostanie go na Mikołajki
a na gwiazdkę mam już też częściowy prezent - uznałam, że jak mam dać za Pyłka 145zł i ani on do końca odkurzacza nie przypomina i do tego średnie te teksty w nim są to wolę kupić najtańszy odkurzacz zabawkowy, ale wyglądający jak odkurzacz ;-)
no i kupiłam taki
odkurzacz2ho0.jpg

mąż mnie namawia by jednak na Gwiazdkę dostała jakąś lalę skoro auto dostanie teraz....ale nie wiem czy nie stanie na łóżeczku dla lali raczej, bo 2 lalki w domu ma, pomyślimy ;-)

My chyba na Mikołaja nic nie będziemy dawać, bo na pewno rodzina coś przytarga ;-). Kupimy pod choinkę, tylko jeszcze nie wiem co... Może to autko właśnie i ciastolinę.

reklama
Roksi pomysły na zabawki fajne, ale ceny:szok: Nie kupiłabym wózka za taką cenę:nie:

Przejrzałam gazetki z zabawkami z tesco, real i carrefour'a i nic mi nie wpadło w oko:szok: A myślałam, że tam znajdę jakieś natchnienie;-)
Chrzestna chyba kupi córci pralkę i odkurzacz, tyle wiem.
Agutek nie polecam odkurzacza Pyłek. W zeszłym roku kupiłam bratanicy, w domu obejrzałam go sobie dokładnie i stwierdziłam, że szkoda kasy, żadna rewelacja. Myślałam, że jest więcej bajerów.

Córci chyba będziemy musieli kupić kuchnię, dlatego że swoje garnuszki, patelnie itp. stawia na naszej kuchni gazowej:szok: Tłumaczy przy tym, że będzie gotowac zupę, albo smażyć naleśniki. Nie wiem tylko jaką kuchnię wybrać.

Więcej pomysłów brak.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry