reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
a ile jest rodziców co np. nie mają możliwości zobaczenia na żywo, zamówią na allegro a potem rozczarowanie :dry: ja mam zamiar dzisiaj w tesco na żywo pooglądać.

porównywałam też ceny i na tyle obniżyli ceny, że nawet opłaca się tam kupować (jak z allegro doliczyć koszt przesyłki to wychodzi podobnie), a do tego możliwość zareklamowania jakby coś się działo..

u nas jakoś tak wyszło że wszystkie zabawki są z allegro bo nie ma ich w markecie:no: ewentualnie odkurzacz poszukam ale nie wiem jaki:baffled: chce żeby wył jak prawdziwy:tak: Agutku Twój wydaje takie odgłosy:confused:

Byliśmy w Tesco i nic ciekawego tam nie znaleźliśmy. Były jakieś kuchnie na promocji i dużo lalek i akcesoriów. Ceny zabawek FP dużo wyższe niż na Allegro niestety. Ten gadający Kubuś w Tesco jest o 100 zł droższy niż na Allegro :szok:. Bardziej korzystna promocja jest teraz w Realu - np krzesełko uczydełko kosztuje 139 zł, a na Allegro od 150.

roksi ponoć daje rzeczywisty odgłos :tak:

my będziemy rozglądać się w tesco za lalką Agatką, ale nie wiemy czy na pewno kupimy, na razie jest taki pomysł....tylko nie wiemy, który typ, na razie skłaniamy się ku tej siusiającej do nocniczka :happy: ich ceny są podobne do allegro, bodajże minimalnie wyższe, ale do allegro trzeba koszt przesyłki doliczyć, więc wolę na miejscu kupić

blue niektóre zabawki w FP są tańsze niż na allegro w tesco, np. robot Tobi jest za 98zł a na allegro od 108zł. Pewnie część przecenili a część nie ;-)

Właśnie się zastanawiam czy jak w końcu dotrę do tych wszystkich sklepów, to czy jeszcze będą te zabawki z gazetek.

I dalej nie mam pomysłu. Podrzućcie coś:-)

Agutek też myślę nad lalkę, tylko teraz taką bardziej interaktywną;-) Jest tego tyle, że nie wiem co wybrać.

reklama
Oglądałyście kuchnie w super- hiper- marketach?;-) Nie wiem na którą się zdecydować, nie widziałam ich jeszcze na żywo. Jak dla mnie to wszystkie wyglądają tandetnie, taki plastik fantastic;-)

DUŻA KUCHNIA 75 cm 2 BLATY + AKCESORIA NAJTANIEJ! (479310036) - Aukcje internetowe Allegro
w carrefourze 69,95;-)

SMOBY Kuchnia elektroniczna TEFAL Cheftronic (476536898) - Aukcje internetowe Allegro
w C 95zł

Kuchnia 67 cm z wyposażeniem - MOCHTOYS (474081098) - Aukcje internetowe Allegro

w C 59,95

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry