reklama

Zakupowe szaleństwo!

Oglądałyście kuchnie w super- hiper- marketach?;-) Nie wiem na którą się zdecydować, nie widziałam ich jeszcze na żywo. Jak dla mnie to wszystkie wyglądają tandetnie, taki plastik fantastic;-)

DUŻA KUCHNIA 75 cm 2 BLATY + AKCESORIA NAJTANIEJ! (479310036) - Aukcje internetowe Allegro
w carrefourze 69,95;-)

SMOBY Kuchnia elektroniczna TEFAL Cheftronic (476536898) - Aukcje internetowe Allegro
w C 95zł

Kuchnia 67 cm z wyposażeniem - MOCHTOYS (474081098) - Aukcje internetowe Allegro

w C 59,95

W Biedronce od 24 listopada ma być kuchnia za 99 zł taka jak ta:
SUPER KUCHNIA IMITUJĄCA DŹWIEKI -PROMOCJA (486212420) - Aukcje internetowe Allegro
Z tych trzech podoba mi się ta Tefal, ta pierwsza jest trochę duża i zajmie dużo miejsca w pokoju małej, zwłaszcza że pokój nie jest za duży, a ta ostatnia jest zbyt skromna...

reklama
prezent dla Zosi skompletowany: gra Lotto Dom, zestaw sprzątający, pociąg FP, układanka drewniana, bajeczki

w tym jest Mikołaj od nas, gwiazdka, zabawa chonikowa w pracy i YAMAHA - tam sami prezenty robimy

kuchnię dostanie na urodziny bo teraz mi się wydaje, że te gary by po całym domu latały:-D

my z kuchni też zrezygnowaliśmy, jeszcze by nie korzystała z niej w sensie dla którego jest przeznaczona

znajomych 3 letnia córka właśnie dostała i jest zakochana i non stop gotuje :tak:

babcia kupiła mojej taki sprzęt na mikołaja bo nasz poprzedni samochodzik się rozwalił:baffled:
2nhky9s.jpg

upolowałam też taki płaszczyk dla młodej:tak: powalczyłam przy licytacji :growl: i wygrałam:dry: kobitka miała 3 takie ja wzięłam największy:tak:
344pqpf.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry