reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
Fredzik, jak piszesz post, to nad okienkiem w którym się pisze są takie różne ikonki. Czwarta od prawej w dolnym rzędzie, to właśnie jest ta :-). Tam trzeba wkleić link do zdjęcia. Ale twoje spoko widać, tylko Madzika się jakoś u mnie nie chcą otwierać ;-).

chyba zamówię młodej kuchnie Tefala:tak: bo nie mam pomysłu na nic innego a jakby nie patrzeć córcia chodzi z kubeczkami i udaje że to gary:tak: a za łyżeczkę służy długi klocek:-D

Fredzik/madzikm

w oknie odpowiedzi naciskacie na zaznaczone przeze mnie na czerwono okienko i wklejacie tam adres zdjęcia (jeśli umieszczone ono jest na stronie internetowej).

Załączniki

• bez tytułu.JPG
    bez tytułu.JPG
    101,2 KB · Wyświetleń: 80
byłam dziś w realu z myślą o zakupie kuchni tefala bo była na promocji po 105zł:tak: i masakrycznie się rozczarowałam:angry: mała, tandetna, chwiejna:angry: dobrze że nie zamówiłam do chyba bym zawału dostała:baffled:
a mój m pokazał Natalce takiego kota interaktywnego za 269zł:szok: a ta zaczęła płakać i mówiła chce:szok:

i pewnie jej kupił co? :-D

my tego kota mamy u siebie w sklepie zabawkowym i zawsze o niego zahaczamy by nam zamiałczał i pokiwał główką mrużąc oczka hehe :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry