Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
elahar, sanki u nas z pasami muszą być bo mój diabełek opuści je w najmniej oczekiwanym momencie a poza tym lekkie chciałam a co do naszej zimy to też zdecydowaliśmy się na szybki zakup bo nie wiadomo ile jeszcze śneigu będzie, różnie to bywa ostatnimi laty
elahar, sanki u nas z pasami muszą być bo mój diabełek opuści je w najmniej oczekiwanym momencie a poza tym lekkie chciałam a co do naszej zimy to też zdecydowaliśmy się na szybki zakup bo nie wiadomo ile jeszcze śneigu będzie, różnie to bywa ostatnimi laty
my sanki mamy już z zeszłego roku, młoda dostała od dziadkow i ani razu nie wykorzystaliśmy
mamy drewniane na metalowych płozach z oparciem
znikopis fajna sprawa, mała bardzo lubi malować, ale teraz częściej na kartkach lub w kolorowance
ale zdecydowanie polecam
od dziadków dostanie właśnie taki wielki bo u nich nie ma :-)
a na dniach mam jechać z moją mamą na zakupy bo prosiła żeby doradzić jej co młodej kupić
jakoś na razie nie mam pomysłu