M
Melanie
Gość
miloku takie małe dziecko to nawet nie wie, ze to co przed nim macha to jego rączki 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Pewnie niezle sie zastanawia co to za dziwadlomiloku takie małe dziecko to nawet nie wie, ze to co przed nim macha to jego rączki![]()

Melanie i co z wozkiem? zdecydowaliscie sie na jakis?
pisalas, ze chyba musicie szybko sie na jakis zdecydowac i ze pokazesz nam to cacko
ja sie ostatnio znowu nasluchalam, ze na kupowanie wyprawki jest czas![]()
moj tato to nawet wpadl na pomysl, ze w sklepach jest teraz dostatek i mozna po porodzie kupic ciuszki itp. a teraz to tylko to co potrzebne do szpitala i na jakies 2 dni pierwsze w domu....
wyobrazacie to sobie???
ja nie...![]()
nie wyobrazam sobie siebie w minusowych temperaturach z wielkim brzuchem biegajacej pod koniec lutego...co ja pisze - turlajacej sie ledwo ;-) - po sklepach i w pospiechu kupujacej wszystko...
albo co gorsza z podpaska miedzy nogami z bolacym kroczem w 2 dni po porodzie - to mogloby byc niezle hehe![]()
normalnie mam dosc tych komentarzy...:sick:

Hehehe Agutek Ty chyba dzis faktycznie nabuzowana po tym targu jesteś.
Ja tam wychodzę z założenia, że co ma być to będzie niezależnie czy kupimy wyprawkę teraz czy po ... Co komu pisane. Poza tym trzeba być dobrej myśli.
Ja ostatnio mam stresa bo się dowiedziałam paru rzeczy związanych z moim "zaciążeniem" ale wolę o tym za dużo nie myśleć i czekać...