• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupowo-wykrawkowe cudności

reklama
O mieta tak. Uwielbiam. Moja pije wszystko. Bardzo lubi czystka i lipe. Ale id maleństwa dużo pila. UU co 1.5 h w upaly. Masakra....

natasza myślę nad tą waznienką, mam taką na 100 cm ale brak stojaka bo sprzedałam -_- powodzenia w prasowaniu hahahaahha:-D:-D:szok:

Renatka ja dady nie kupuje , dla malucha wole sprawdzony pampers a dade może kiedyś, chociaz przy synu się nie spradwzała nigdy, zkażdą pieluche przesikiwał..

magda super :-) dużo masz już :-)

zgadzam się co do herbatek , że to syf, lepiej zaparzyć zwykłą a najlepsza sama woda

Ja tez musze tetry kolorowe zamówić, lubie te Bobas Śliczne pieluszki tetrowe drukowane 5szt BOBAS HIT (5030761958) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. chyba w Smyku mozna kupic. Flanelowych nie kupowałam. Wlasnie jak sie ich używa? Tzn po co :sorry:

Moja córcia tez tylko na wodzie chowana. Nie chciałam jej przyzwyczajać ani do herbat ani soczków. Kolek raczej nie miala a jak sie zdarzyło, toSabSimplex jfk dawałam.

Natasza jest nasza przodowniczka ciuszkowa!

Ogolnie widzę, ze juz wszystkie sie szykują powoli, dobrze :tak:

Ja do wanny chyba nic nie dawałam..corcie pod pachę trzymałam i juz.

reklama
a ja kupuje 20 tetrowych białych o tej grubszej gramaturze ( 150 ) + może z 2 flanelowe bo miałam poprzednio i się nie przydawały do niczego

Lei mój syn to sok, dasz mu litr wychleje, dasz mu dwa wychleje dramat jakiś, od niedawna sam o wode prosi ale co było z nim to ja wiem tylko.-_-

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry