agaundpestka
Fanka BB :)
Polaa to mamy kłopot  mi sie wydaje, ze plamki z ulania bardziej na ciemnym widać
 mi sie wydaje, ze plamki z ulania bardziej na ciemnym widać  a takiemu maluszkowi to można pieluszke codziennie świeżą pod główkę kłaśc
 a takiemu maluszkowi to można pieluszke codziennie świeżą pod główkę kłaśc 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

sama nie wiem
 sama nie wiem

naprawde sporo sie plam nazbieralo ktorych do tej pory zadnym odplamiaczem nie udalo mi sie pozbyc i musz teraz nowe komplety kupic i beda pstrokate wlasnie dlatego zeby w razie czego nie bylo widac takich rzeczy
 naprawde sporo sie plam nazbieralo ktorych do tej pory zadnym odplamiaczem nie udalo mi sie pozbyc i musz teraz nowe komplety kupic i beda pstrokate wlasnie dlatego zeby w razie czego nie bylo widac takich rzeczy
 choć moja mamuśka ostatnio powiedziała, ze łóżeczko to pewnie będzie tylko ozdoba w moim pokoju, bo czuje, ze mały będzie spał ze mną
 choć moja mamuśka ostatnio powiedziała, ze łóżeczko to pewnie będzie tylko ozdoba w moim pokoju, bo czuje, ze mały będzie spał ze mną
Tez tak myślęHmm ja mam calutka białą do kołyski.:-) Ale jest cudna. Dokupie jeszcze 2 zmiany i bedzie ok. Nie sadze ze nie wiadomo jak bedzie sie brudzic. Z reszta sa pralki:-) Damy rade.

Ja mam odwrotny problem jeżeli chodzi o rozmiar
Buziak dlaczego odradzasz białą pościel??
moze dlatego, ze sie bedzie szybko brudzić
strzelamjedyne co mi do glowy przychodzi.
Zaraz pewnie buziak napisze
Haha o tym tez pomyślałam, ale tak czy siak sobie zmieniam pościel często więc małemu też będę.

;-)
;-)