reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

Coś dla mamy...a co :)
2078455393.jpgBurt_s_Bees_Mama_4c003f9cc27a9.jpgelancyl-krem-przeciw-rozstepom-dla-kobiet-w-ciazy-400ml.jpgc_big10005436.jpgMamabel_Easy_N_103_lf.jpg

reklama
verita - to Wasze zdjęcie ?? :-D faktycznie tu mały do reklamy delfina to tak nie zabardzawo pasuje:-D:-D
Wiesz co? Czytałam, ze najczestsza przyczyna płaczu podczas kapieli jest uczucie chłodu.. moze jakby wiecej wody lał to częsciej by sie podobała;-) :-D

Słuchajcie a jak sie nazywa ten odruch jak dzidziol rączki rozkłada jakby sie bał podczas kapieli?? Wyleciało mi z głowy:eek:

...słyszałam kiedys w DDTVN jak Zawitkowski sie wypowiadał, ze to nie zdrowe tak obciązac kręgosłup dziecka.

Też slyszałam tę wypowiedź i szczerze mówiąc do mnie też te wiaderka nie przemawiają. Kolejna próba zbicia kasy i tyle.

Co do kąpieli to ja szczerze polecam Delfinka :-) Wkłada się go do wanienki i kładzie na niego dziecko. Dziecku super wygodnie i mamie też. Bez problemu myłam małego sama

i zdecyduję się właśnie na tę opcję. Tym bardziej, że K. chodzi na 3 zmiany do pracy i przecież nie będę czekała do 22:30 aż wróci, aby mi pomógł umyć malucha, tylko sama się za to zabiorę.

"Mama" na pierwszym zdjęciu wygląda jakby zrobiła sporą kupkę ;-)
Te staniki fajne, tylko te jej bimbałki nieco małe, więc ciekawe czy przy ciążowych mleczarniach by się sprawdziły :sorry:

Słuchajcie a jak sie nazywa ten odruch jak dzidziol rączki rozkłada jakby sie bał podczas kapieli?? Wyleciało mi z głowy:eek:

Weźcie mnie k#%^$*( stąd!!! ;-)

"Mama" na pierwszym zdjęciu wygląda jakby zrobiła sporą kupkę ;-)
Te staniki fajne, tylko te jej bimbałki nieco małe, więc ciekawe czy przy ciążowych mleczarniach by się sprawdziły :sorry:

Weźcie mnie k#%^$*( stąd!!! ;-)

Tak wiem...ale ja na co dzień chodzę z kupą ;D Więc ciąża mi w tym nie przeszkodzi...
"Weźcie mnie k#%^$*( stąd!!!" AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa :D Dobre :D

Dziewczyny, normalnie to on nie płakał tylko się śmiał :tak:. Zrobiłam mu wtedy zdjecie, bo właśnie tym płaczem mnie rozśmieszył :-) Tak rzadko zdarzało mu sie płakanie, ze az musiałam to uwiecznić :-D

reklama
Buziak super ciuszki:) a ten odruch to chyba o moro Ci chodzi:)
Veritaserum no piekna reklama delfinka hahahahaha ja mam podobne mlodego w tej wanience fisher prica na hamaku:/ darl sie bo mu zimno tam bylo. ja kupie zwykla wanienke i juz:)jak najmniej klamotow w domu to jest to:)i tak przy malym dziecku jest ich duuuzo za duzo:)

Do góry