reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

aga super ciuszki:tak:
Na zdjeciach wydaje sie wszystko duże;-)

gkvip ladna wanienka:tak:
Ja tez mam zwykla i sobie chwale, mam po synku, On sie w Niej dlugo kapal bo w miare duza:tak:

a reczniki widze, ze z George;) czyżby Asda?;-)

reklama
Dokladnie Asda a wanienka i te zolte recznik z Argosa:-D

polaa - mam pytanie dotyczace mleka modyfikowanego dla makuszkow - jaki bys mi polecila bo tu w szkocji to ja pojecia o tych markach nie mam:no:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Gdy my bylismy zmuszeni do kupna mleka, mąż pojechal do apteki i spytal kobiete co proponuje, Ona pokazala mu polke i powiedziala: "Sam musi Pan wybrac, wszystkie sa dobre":tak: i wybral SMA. duzo osob uzywa tez Aptamil bo mowią, ze podobny do polskiego bebilonu, ale czy ja wiem :)
Ja z SMA a zwlaszcza synek zadowolony:tak:
Nic mu nie bylo, i nadal nie jest bo mimo, ze skonczyl juz 2 latka czasami pociagnie na noc butle mleczka:-D Mamy teraz nr 3( od 1 roku do 3 lat), sama bedziesz musiala zdecydować;-) Ja osobiscie SMA polecam, ale zrobisz jak bedziesz uwazala, kolezanka za to miala dla corki cow&gate i tez sobie chwalila, jak dziecko nie ma uczulenia to pewnie kazde mu przypasuje:-)

Chwalę się i ja...miałam poczekać z zakupem, ale atrakcyjna cena (praktycznie 100 taniej niż w sklepie) i fakt, że z 5 wczoraj został tylko jeden przyspieszyło mą decyzję. Mamy otulaczek :)
leaf full.jpg
wallaboo-leaf-rozek.jpg
Teraz polujemy na:
wallaboo-sling-cotton.jpg
Podjęliśmy również męsko-matczyną decyzję, że zamiast kolejnego leżaczka, huśtawki i krzesełka do karmienia nabędziemy 3w1:
8372817.jpg

reklama
Do góry