reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

Asik. gdzie ty takie cuda kupiłaś??

To są ciuszki mojej ukochanej firmy Name It. W rzeczywistości są bardzo drogie,ale u mnie w Irlandii w lutym jest zawsze wszystko 70% przecenione, wtedy wpadam i kupuję co się da dla wszystkich dzieci w rodzinie;-) Naprawdę polecam tę markę, jeśli będziecie miały okazję gdzieś kupić, bo nawet bo kiludziesięciu praniach wciaż wyglądają na nowe, nie mechacą sie i nie rozciągają.A kolorowość to podstawa tej marki. W Polsce można dostać je czasami w sieci Only, Vero Moda, Jack Jones -bo to jeden i ten sam duński producent. Widziałam też na allegro.

reklama
To są ciuszki mojej ukochanej firmy Name It. W rzeczywistości są bardzo drogie,ale u mnie w Irlandii w lutym jest zawsze wszystko 70% przecenione, wtedy wpadam i kupuję co się da dla wszystkich dzieci w rodzinie;-) Naprawdę polecam tę markę, jeśli będziecie miały okazję gdzieś kupić, bo nawet bo kiludziesięciu praniach wciaż wyglądają na nowe, nie mechacą sie i nie rozciągają.A kolorowość to podstawa tej marki. W Polsce można dostać je czasami w sieci Only, Vero Moda, Jack Jones -bo to jeden i ten sam duński producent. Widziałam też na allegro.

zajrzalam u mnie ile kosztuja ubrania z tej firmy - niestety nawet te 50 % taniej spioszki kosztuja tyle co w C&A bez przeceny - czyli jak dla mnie sie bardziej oplaca w C&A i H&M kupowac jak maja przeceny,bo wtedy to nawet spioszki po 3 euro sa,a bluzki dla chlopakow na lato jak maja wyprzedaz letnia,to nawet po 1-2 euro sa :tak:

A to nasze pierwsze zakupy :-) podręczny przewijak, kocyk, ręcznik z kapturkiem i coś dla wygody mamy:-D

przewijak.jpgkocyk.jpgręczniczek.jpgkojec.jpg

I coś na małą kibicke rodzoną w samo Euro 2012!! a królik to maskotko - grzechotka w której zakochał się tatuś :-D
2DSC09249.JPG

Ostatnia edycja:
alijenka mam taką samą pieluszke flanelową, tą po prawej:-D

carla kurteczka rzeczywiscie cudna:tak:

asik no piękne ubranka dla Małej

sliczne te ubranka kupujecie !!!!!!!! az zazdroszcze czekam na przyplyw pieniążków i lece do lumpka na zakupy !!!!!!!!!!!!!!!!
chociaz mam duzo ciuszków po synu ale kupowanie jest czyms najpiekniejszym co w ciazy mozna zrobic dla dziecka:)

Tez mam ten przewijak i fasole. Spie na niej caly czas. Recznik mam niebieski a kocyk ze slimaczkiem w kropeczki:-) Oprocz tego zakupilam otulaczek. Jest cuudny i pieluszki tetrowe ,bawelniane i flanelowe. Sa piekne i delikatne. Wczoraj mi wszystko przyszlo. :-)

Zobacz załącznik 433149Zobacz załącznik 433150Zobacz załącznik 433151Zobacz załącznik 433152

I coś na małą kibicke rodzoną w samo Euro 2012!! a królik to maskotko - grzechotka w której zakochał się tatuś :-D
Zobacz załącznik 433153[/QUOTE]

A mnie mama spacyfikowała :( Zadzwoniła wczoraj że kupila 50 szt ciuszkow. Jutro jade do niej zobaczyc co upolowała. Oczywiście Tani Armani :)

reklama
Mój dzisiejszy zakup w rozmiarze 62:
bbbb.jpg

Jak na razie mam tylko jedne spiochy na maly rozmiar. Wiec bede musiala dokupic, do tego polspiochy i same kaftaniki, ewentualnie ze 2 pajacyki.
A reszte ciuszkow to juz na wiekszy rozmiar bede kupowac bo chyba wystarczy.

Ostatnia edycja:
Do góry